Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (4.48 secunde)
"Basescu vrea sa-l mazileasca pe Boc pana in martie!" Traian Basescu vrea sa-l mazileasca pe Emil Boc pana in martie si sa-l inlocuiasca cu un lider popular care sa conduca un guvern economic, pe placul Bruxelles-ului, sunt concluziile analistului politic Stelian Tanase, dupa emisiunea pe care o gazduieste la Realitatea TV, unde a avut-o ca invitata pe Elena Udrea.
Val Valcu) O strategie riscanta, dar eficienta, pentru un lider care vrea sa pastreze Puterea este inventarea propriei Opozitii.
Merkel va da un semn asteptat de intreaga Europa - ca poate fi ales si un lider politic care nu are in spate interesele bancilor si ale marilor speculatori financiari (cei care au provocat criza si acum o deconteaza pe spatele populatiei europene prin intermediul unor politicieni ca presedintele actual al Frantei).
Rusanu nu spune public cine este importantul lider, dar o facem noi, citind surse de la varful partidului: e vorba de legendarul cumatru al presedintelui Traian Basescu, baronul aradean Gheorghe Seculici, presedintele organizatiei judetene a PDL si vicepresedinte national.
Presedintele PDL Targu Jiu, Nicolae Davitoiu, afirma, la randul sau, ca Ionel Mantog ar da dovada de ipocrizie, in cazul in care fostul lider al PDL Gorj cocheteaza cu PP-DD si in acelasi timp ar sustine ca inca este in PDL.
Practic, ultima lovitura pe care ar putea-o administra Basescu PDL ar fi fortarea promovarii unui lider cu cas la gura, de tip MRU, in fruntea unui partid aflat in degringolada si amenintat cu ratarea Parlamentului, in toamna.
Desigur, a existat si scandalul privind reprezentarea la Consiliul Europei, dar asemenea manifestari sunt de 2-3 ori pe an, iar presedintele oricum era oaia neagra a acestor reuniuni, la care niciun lider european nu prea il baga in seama.
un lider care isi abandoneaza formatiunea exact in prag de alegeri.
"Antonescu da dovada de prea multa limbarita" "Crin Antonescu - lasindu-l iar nervii- a iesit la rampa pentru a ne anunta ca daca fostul lider PNL Calin Popescu Tariceanu va fi numit de Traian Basescu prim-ministru si el ar accepta, ei bine, ar urma excluderea sa din partid, si apoi suspendarea lui Basescu...
Alaturi de acestia va sta si fostul lider al partidului, recent eliberat din inchisoare, Adrian Nastase. Asezarea lui Adrian Nastase in randul celorlalti fosti conducatori ai social-democratilor are si o valoare simbolica, confirmand intoarcerea fostului premier pe scena politicii romanesti, redandu-i acestuia pozitia de lider marcant al PSD.
Victor Ponta e noul lider al Romaniei (Autor: ... Sistemul stie bine, a invatat in 1989, ca un lider fara un minimum sprijin popular nu mai face doi bani, atunci cand ii vine sorocul pentru descalecare.
Firea critica faptul ca niciun lider al social-democratilor nu a luat pozitie fata de gestul liberalilor.
In vreme ce fostul lider liberal, dupa "SPARGEREA" usl, incepea sa fie asemanat tot mai mult cu... ... • poate fi,pe bune, un lider unificator.
Victor Ponta este un lider care a demonstrat ca are viziune atat din postura de sef al Guvernului, cat si din cea de presedinte al celui mai mare si mai puternic partid politic din Romania, Partidul Social Democrat, partidul care a fost intotdeauna alaturi de oameni la nevoie.
Alaturi de aceasta echipa sunt si astazi, continuand sa invat de la cel mai performant lider politic din regiune. In februarie 2005 am preluat ca manager Muzeul Regional al Olteniei, institutie emblematica a culturii craiovene, care tezaurizeaza peste 300.000 de piese de patrimoniu cultural national.
Intr-un an electoral la finalul caruia vom avea o noua majoritate si un nou guvern, Liviu Dragnea nu este considerat de americani cel mai potrivit lider de partid spre a fi frecventat si transformat intr-un partener.
Lucian Negrea ) Liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul lider, Victor Ponta au avut doua intalniri, dupa ce o buna perioada de timp s-au aflat intr-un razboi rece.
Cristian Pantazi) Plecat sa cucereasca Europa cu o zestre de doar 13% popularitate acasa, Francois Hollande a facut la Bucuresti figura unui lider hiper-activ, cu solutii pe multe dosare importante si dispus la negociere pe teme contondente.
Noi avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani. Eu cred ca domnul Iohannis este un lider slab. Cred ca domnul Ciolos este un lider si mai slab.
Polonia va deveni lider in sud-estul Europei si va colabora indeaproape cu Bucurestiul, intr-o alianta antirusa sustinuta de Statele Unite. ... SUA vor ramane in pozitia de lider economic, politic si militar mondial.
google-analytics.com