Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (4.12 secunde)
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a dat, prin intermediul avocatilor sai, statul roman in judecata, fiind nemultumit de modul in care justitia romana a gasit de cuviinta sa gestioneze dosarul sau.
Liderul grupului PSD din Senat, Ion Iliescu, a negat speculatiile potrivit carora senatorii i-ar fi cerut sa renunte la functia de lider de grup.
Asta pentru ca democratii sustin pe de o parte acest tip de vot, dar pe de alta parte, prin vocea fostului lider Traian Basescu, propun altceva. ... Dupa ce democratii au tot spus ca vor vot uninominal, fostul lider al partidului, Traian Basescu, a venit cu altceva", ne-a declarat Pacuraru.
Presedintele Traian Basescu a onorat invitatia liderilor PSD de a participa la actiunea Tineretului Social Democrat, alaturi de Mircea Geoana si fostul lider al PSD, Adrian Nastase.
Dancu a mai apreciat ca dupa ce isi va rezolva problemele personale Nastase ar putea avea un rol in politica, iar PSD ar trebui, in acest moment, sa fie solidar cu fostul lider.
"In razboi un lider nu-si abandoneaza grupul. ... "Meritele lui ca lider sint discutabile. Ceea ce a ramas este faptul ca a fost unul dintre initiatorii apropierii partidului nostru de PD.
Tot un sondaj a fost cel care a decis practic noul lider al PC Constanta.
Emotionata la culme, o social-democrata si-a turnat cenusa in cap si i-a cerut iertare fostului lider PSD pentru faptul ca isi pierduse la un moment dat increderea in el:
Fostul lider social-democrat Adrian Nastase nu si-a putut infrana resentimentele pe care le are fata de Marian Vangelie, declarand, de data recenta, ca partea proasta in PSD este ca-l are ca purtator de cuvant tocmai pe...
"El, ca vicepremier, incita la incalcarea Constitutiei Romaniei, si cred ca ar face acest lucru altfel daca ar vorbi doar ca lider de partid, demisionand din Guvern", a spus presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu.
Doctorul este o voce credibila pana si pentru faptul ca reprezinta probabil singurul lider PSD curat din punct de vedere moral si juridic.
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, Nastase tras definitiv pe linie moarta Mircea Geoana mizeaza, aparent, pe sprijinul declarativ al majoritatii organizatiilor din tara, dar reprezinta o figura care nu a reusit sa se impuna ca un lider autentic.
Senatorul a tinut sa sublinieze ca PNL nu are nevoie de un lider dupa modelul Basescu-Becali. Si asta pentru ca partidul liberal are deja un electorat solid care nu apreciaza mesajele populiste.
ßi Mircea Geoana l-a criticat ieri pe seful statului, afirmand ca acesta ar fi "mai degraba atras de un model de despot oriental decat de lider european".
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Pe fondul lipsei de anvergura a mizei sub care se desfasoara congresul, datorata candidaturii unice a lui Tariceanu la pozitia de lider si a unor rezultate usor previzionabile la capitolul Birou Politic Central, accentul intalnirii a fost plasat pe clarificari.
Lovitura de teatru in cazul fostului lider pesedist Miron Mitrea.
Peste 800 de delegati se vor reuni sambata la Bucuresti pentru a-l alege pe viitorul lider, marele favorit fiind Marian Milut, sprijinit si de actualul presedinte PNTCD, Gheorghe Ciuhandu. ... Cei doi vor contesta decizia Biroului, dar se pare ca au fost deja facute cartile in privinta viitorului lider taranist.
ßi fostul lider taranist Victor Ciorbea intentiona sa sus-tina la Congres o asa-numita "motiune antimotiuni", prin care propunea trecerea la votul uninominal in partid chiar de la Congresul de ieri.
google-analytics.com