Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (2.81 secunde)
Solcanu i-a reprosat actualului lider, Mircea Geoana, ca a comis numeroase erori. ... El a evitat sa spuna cine este, in opinia sa, persoana potrivita pentru a conduce PSD, insa a spus ca "Adrian Nastase e un lider de anvergura".
La randul sau, noul lider al filialei, Constantin Chirila, a declarat ca toate actiunile au fost luate pentru a clarifica situatia din organizatie, intrucat excluderile de pana acum au fost nestatutare. ... Au zis da, ne gandim", a mai spus noul lider al PD-L Constanta.
Intre timp, zvonurile fac referire la un alt lider din cadrul PD-L care ar putea prelua fraiele organizatiei, pana la alegerile care sa desemneze un constantean.
Printr-un artificiu statutar, fostul lider a gasit o noua modalitate de a reveni in fruntea organizatiei judetene.
Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a cerut marti demisia Guvernului, aratand ca intentia de a-l scoate tap ispasitor pe Cristian Adomnitei nu se sustine, pentru ca responsabilitatea pentru criza actuala din Romania este a lui Calin Popescu -ariceanu, ca premier si ca lider PNL.
Senatorii PD-L l-au desemnat vineri pe Constantin Traian Igas, in functia de lider ar grupului democrat-liberal, Anca Boagiu si Alexandru Peres vor fi vicepresedinti ai Senatului, Gheorghe David si Orest Onofrei sunt nominalizati ca secretari, iar Dumitru Constantin, pentru functia de chestor.
Nicolicea i-a contestat lui Hrebenciuc calitatea de lider de grup, la o sedinta a deputatilor PSD.Decizia conducerii PSD de a-l schimba pe Nicolicea din functia de lider al filialei Mehedinti nu este prima de acest fel din aceasta saptamana.
La fel s-a intamplat si in cazul fostului premier si presedinte al partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a fost reconfirmat drept lider al grupului PNL din Camera Deputatilor. ... "Atat eu, cat si Crin Antonescu i-am acordat public lui Hasotti sustinerea pentru functia de lider al grupului PNL din Senat.
Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov (foto) a criticat extinderea spre Est a NATO si esecul puterilor occidentale de a-si pastra promisiunea de a nu desfasura baze militare langa granitele Rusiei.
Presedintele Dmitri Medvedev (foto) a devenit primul lider rus care si-a declarat public averea, constand in venituri de 124. 000 de dolari in 2008, un apartament, un teren si masina sotiei sale, un Volkswagen Golf.
El a spus ca optimismul sau se bazeaza pe activitatea intensa intreprinsa de toate serviciile care se ocupa de depistarea si arestarea fostului lider militar al sarbilor din Bosnia, inculpat de TPI pentru genocid.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public.
Astfel, noul lider al TNL Mangalia este Marius Ilie, care va fi sustinut de trei vicepresedinti, Oana Silvia Munteanu, Constantin Dragoi si Mihai Octav Franga, cei patru fiind alesi din totalul celor 17 tineri care au candidat.
Fostul lider social-democrat Octav Cozmanca a anuntat, duminica, printr-o scrisoare deschisa adresata "membrilor si electoratului PSD", ca se autosuspenda din partid, motivand ca PSD nu mai e un partid de stanga si ca nu are, din aprilie 2005, un lider autentic, fiind condus de "grupuri de interese".
Fostul lider social-democrat Prof. ... Am semnale din mai multe judete ca asa se va intampla", a afirmat fostul lider social-democrat.
Ivan subliniaza ca "atitudinile de acest fel sunt inacceptabile pentru un lider, care ar trebui sa reprezinte un exemplu moral si de integritate pentru cetatenii romani, dar si pentru cei europeni, prin statutul sau de lider european".
Oscilatiile prezidentiale intre servilismul cel mai teribil si rabufnirile nationaliste de opereta au creat impresia unui lider politic pe care nu se poate pune baza.
Fostul lider social-democrat Octav Cozmanca a declarat, luni, ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, isi anunta, luni dupa-amiaza, candidatura la Presedintia Romaniei.
"Daca acum patru-cinci ani Traian Basescu era perceput ca un lider ferm si hotarat, acum, intr-un cu totul alt context, aceleasi gesturi ale sale sunt interpretate drept indicatori ai unei incapatanari paguboase pentru tara.
Cand va fi in stare un lider pesedist sa aiba un discurs atat de tare ca acela al lui Crin Antonescu, atunci sa aspire la mai mult. ... Cred ca, spre surprinderea multora, abia acum PNL si-a gasit cu adevarat un lider.
google-analytics.com