Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (2.76 secunde)
Pe internet ("Lapte si miere. Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare.
Reducerea la 5% a TVA pentru produsele alimentare de baza - paine, lapte, ulei de floarea soarelui, orez, zahar. 7.
De buna seama, nu e totul lapte si miere, dar asta are mai putin de-a face cu orientarile politice, si mai mult cu natura umana.
Actul normativ adoptat marti cu unanimitatea deputatilor prezenti - 290 de voturi - vizeaza modificarea Codului fiscal si prevede aplicarea cotei reduse de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de paine, carne, lapte, ulei vegetal si zahar, precum si pentru livrarea locuintelor ca parte a politicii sociale, inclusiv a terenului pe care sunt construite.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat saptamana trecuta un proiect de lege initiat de parlamentari PSD, PC si PNL prin care TVA scade de la 24% la 5% pentru paine, carne, lapte, ulei si zahar.
Din acest punct de vedere, reducerea TVA la paine, carne, lapte, ulei sau zahar se impunea inca de acum cativa ani.
Lapte praf nu am primit pana acum. Azi (ieri - n.r.), am transmis catre Directia de Asistenta si Protectie Sociala programarea cu livrarea produselor alimentare.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat in urma cu doua saptamani un proiect de lege initiat de parlamentari PSD, PC si PNL prin care TVA scade de la 24% la 5% pentru paine, carne, lapte, ulei si zahar.
"De azi au crescut preturile la ulei, paine si lapte", vine o alta stire rece. Nu, nici asta nu e.
Nici unul dintre reprosurile pe care partidele le fac la adresa UDMR nu se va auzi la Oradea. Vor curge doar lapte si miere din gura liderilor partidelor romanesti care vor face o curte asidua Uniunii.
Astfel, in conformitate cu propunerea legislativa pe care presedintele o va promulga, daca si Camera Deputatilor respinge cererea de reexaminare, cota redusa, de 5 %, se aplica asupra bazei de impozitare pentru livrarea de paine, carne, lapte, ulei vegetal si zahar, precum si pentru livrarea locuintelor.
In public, lasa impresia ca sunt numai lapte si miere, dar in spatele cortinei atmosfera este fierbinte. La Dolj, PNL l-a desemnat pe Pavel Badea care urma sa intre in cursa interna pentru desemnarea candidatului USL la Primaria Craiova.
In dezbaterea Camerei superioare a Parlamentului vor intra in aceasta sesiune initiative precum cele referitoare la alocarea unui elicopter pentru SMURD in fiecare regiune de dezvoltare a Romaniei, reglementarea activitatii de picnic, a celei de lobby, marketingul substituentilor de lapte matern.
Lucraturile fioroase de culise in care dl Geoana si fratele sau de lapte, M. Vanghelie, s-au batut cu grupul Ponta pentru sefia PSD si s-au dovedit mai slabi, cu ce erau mai putin "staliniste" si brutale decat excluderea d-sale votata de Comisia de Integrare in Absolut a PSD?
Un Oliver Twist de strafund de mahala, luandu-si lumea in cap si picioarele la spinare, in cautarea unei formatiuni politice mai mari decat o amiba, eventual, dispusa sa-l integreze in oceanul de lapte si miere politice primordiale.
Distributia merelor este un program guvernamental similar celui prin care elevii beneficiaza de lapte si corn. Numai ca, in Dolj, nici o societate comerciala nu a depus pana acum vreo oferta, desi consiliul judetean a organizat mai multe licitatii de-a lungul anului scolar.
"Draga Comisie Europeana, Cerintele matale pleaca de la premisa ca Statul lui Traian Basescu era unul ideal, in care curgea lapte si miere, iar justitia mergea unsa, dar au venit dictatorii Victor Ponta si Crin Antonescu sa intoarca Romania in cele mai negre neguri — nu este clar daca pe culmile comunismului sau ale fascismului.
Ii aperi pe romani desfiintand maternitatile si retezand cota de lapte pentru bebelusi fiindca tu nu prea te mai intalnesti cu gingasia bebelusilor, viata ta fiind stearpa?
Cred ca nu mai iei dimineata patru cafele cu lapte, o halca de sunca si opt prajituri, cu care ti-ai pus din nou in functiune intestinul gros, anemiat de rabdari prajite.
Oamenii isi doresc copii, dar tineriicare ar putea sa devina parinti nu au bani nici macar de lapte praf. Salariile sunt mizere.
google-analytics.com