Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (2.80 secunde)
El a explicat ca in Parlament se voteaza legi pe care Guvernul nu le sustine, cum este proiectul privind acordarea gratuita a unei cantitati de miere pentru elevi, alaturi de lapte si corn.
"Cand Kiss are nevoie de vreo semnatura de la cei doi pentru castigarea licitatiei la corn si lapte, nu este nicio problema, deoarece si el le intoarce serviciul, iar cand Ghilea are nevoie de semnatura pentru vreo licitatie, Kiss ii intoarce serviciul.
"Trebuie sa inlaturam spaimele oamenilor, sa le explicam mai bine ce inseamna de exemplu cota de lapte in UE. Taranii se sperie de lucrurile acestea, pentru ca in trecut cota era ceva rau, impus de comunisti", a mai aratat europarlamentarul.
El si-a dat seama ca PSD nu mai are cei doi lideri marcanti - Ion Iliescu si Adrian Nastase - care sa transmita mesaje de stanga, in genul celebrelor programe guvernamentale "Corn si lapte pentru elevi" sau sali de sport in fiecare localitate.
Liderul conservatorilor a reafirmat ca in proiectul pe care PC l-a inaintat la Senat inca din octombrie 2005 este precizat clar suportul bugetar al reducerii TVA de la 19% la 9% la carne, lapte, ulei vegetal, paine, zahar
Viata la tara nu e lapte si miere. E munca multa, e praf in ochi si in buzunare, dar exista si posibilitatea de imbogatire rapida pentru unii.
Candidatul se va plimba prin oras cu autobuzul si cu taxiul, iar la primele ore ale diminetii va fi alaturi de muncitorii firmei de salubrizare din oras. De asemenea, el va discuta cu cei care transporta lapte si paine la magazine.
Una peste alta, in momentul in care s-a intrat in plina campanie electorala blogurile candidatilor erau numai lapte si miere, stiri peste stiri, informatii utile, programe pline de promisiuni si vorbe dulci.
Una peste alta, in momentul in care s-a intrat in plina campanie electorala blogurile candidatilor erau numai lapte si miere, stiri peste stiri, informatii utile, programe pline de promisiuni si vorbe dulci.
Asa cum partidele politice din Romania ne-au obisnuit, odata cu apropierea alegerilor promisiunile electorale se inmultesc.
Dupa pomana "lapte-corn" brevetata de PSD, Guvernul PNL pare a fi patentat pomana "faina-zahar". Ambele programe au aparut in preajma alegerilor, diferenta fiind aceea ca Guvernul Tariceanu isi va face campanie electorala pe banii UE.
Geoana a mai spus ca Romania nu are nevoie de "lideri providentiali" care vin "cu palosul in mana" si "promit lapte si miere", ci de o reforma profunda a institutiilor.
In judet, am ajuns sa importam lapte pentru procesare din Ungaria si Polonia. Mai mult de jumatate din laptele necesar judetului e adus din strainatate, ceea ce nu e normal", a spus Flutur.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Astfel, in vederea obtinerii documentului, micii producatori trebuie sa depuna la DSVSA o cerere tip si sa achite o taxa in valoare de 10 lei pentru produsele primare (lapte crud, oua, miere, peste, etc) si respectiv 300 de lei pentru cele procesate.
porci, vaci, gaini, lapte, branza, oua etc.). De asemenea, pe agenda anului in curs a Primariei Prundeni se mai afla:
939,7 kg carne si produse din carne, 709 kg lapte si produse lactate, 309 kg peste si produse din peste, 392 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 22.
Eu sunt reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar mie, unul, nici premierul Emil Boc si nici vicepremierul Dan Nica nu mi-au spus ca nu mai sunt bani", a spus Liviu Brailoiu, care a completat ca, totusi, "nimeni nu sustine ca va curge lapte sau miere, dar nici nu vom ramane fara bani".
201 kg carne si produse din carne, 656 kg lapte si produse lactate, 501 kg peste si produse din peste, oua, 299 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 30.
Nu vreau sa spun ca ar fi curs lapte si miere. Personal, cred mult mai mult in politicianul Geoana decat in politicianul Basescu", a mai spus Voiculescu.
google-analytics.com