Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (3.38 secunde)
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
Solicitarea procurorului general, Codruta Kovesi, de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului PSD Serban Mihailescu va fi luata in discutia Biroul Permanent al Senatului la jumatatea lunii august a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Reprezentantii PCM si ai UDMR s-au inteles joi seara, la Targu Mures, dupa circa cinci ore de discutii, asupra candidaturii sub sigla UDMR, insa numarul mandatelor pentru civici ramane in discutie, uniunea asteptand un raspuns, vineri, la Cluj-Napoca, privind oferta pe care le-a facut-o acestora.
Cand se joaca fara respectarea principiilor, atunci sa se joace cu cei care nu respecta regulile", a declarat joi pentru NewsIn deputatul PD-L de Constanta, Mircea Iustian.
Presedintele Basescu efectueaza miercuri si joi o serie de vizite in Georgia, Ucraina, Republica Moldova, Azerbaidjan si Turcia, agenda turneului incluzand convorbiri cu omologii sai din cele cinci state, inclusiv cu liderul georgian Mihail Saakashvili, informeaza Administratia Prezidentiala.
Instanta suprema a desemnat joi prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului din data de 30 noiembrie 2008, presedintele BEC urmand a fi ales in termen de 24 de ore.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca formatiunea pe care o conduce va vota cu certitudine o eventuala motiune de cenzura depusa de PSD.
Liviu Mihaiu, numit, joi, de Executiv in functia de guvernator al Deltei Dunarii, a declarat, joi seara, pentru MEDIAFAX, ca preia postul cu gandul de a face tot ceea ce nu au facut cei pe care, timp de cinci ani, i-a criticat, sustinand ca este destul de stabil incat sa nu fie omul nimanui.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la RRA, ca daca Guvernul declara ca are un plan B pentru cazul in care justitia ar da castig de cauza PRM, atunci ar trebui sa emita acum o hotarare care sa lase sesizarea respectiva fara obiect.
Deputatul Nati Meir a declarat, joi, pentru Mediafax, ca in cursul saptamanii viitoare, luni sau marti, isi va da demisia din Parlament si ca va parasi Romania pentru totdeauna, impreuna cu familia sa.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
Deputatul PNL Relu Fenechiu a declarat joi, pentru Mediafax, in replica la afirmatiile lansate la adresa sa de catre secretarul general al PD-L ca "s-a dus pe copca si Blaga".
Rezultatele monitorizarii CNA au fost prezentate in sedinta de joi a Consiliului.
Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a trimis joi dosarul in care PRM a cerut anularea Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale la Curtea Constitutionala (CC), desi apreciaza ca textele de lege criticate sunt constitutionale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, joi, ca, prin declaratiile privind pregatirea unei lovituri de stat, seful statului, Traian Basescu, da dovada de "infantilism intelectual si iresponsabilitate". ... Ion Iliescu s-a aflat, joi, in judetul Valcea, pentru a sustine candidatii social-democrati pentru Camera Deputatilor si Senat.
Geoana a precizat ca trei dintre militantii de campanie ai candidatului PSD pentru Parlamentul Romaniei reprezentand Republica Moldova, ambasadorul Tudor Pantaru - respectiv Igor Cupec, Teodor Papuc si Eugen Enachi, doi fiind si cetateni romani - au fost arestati marti la Chisnau si pusi sub invinuire, urmand a fi trimisi joi in judecata pentru fapte penale.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a revenit joi cu propunerea de constituirea a unui Guvern de uniune nationala dupa alegeri, in care sa fie cooptate toate formatiunile politice ce vor intra in Parlament, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa,.
Presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, a respins joi acuzatiile aduse de consilierul prezidential Cristian Preda, potrivit carora legea votului uninominal favorizeaza PNL, aratand ca reprezentantul Presedintiei este "subiectiv si contradictoriu".
Surse din PSD au declarat joi, pentru Mediafax, ca PSD va initia, in cursul serii de joi, consultari cu PNL pentru elaborarea si semnarea acestui protocol.
google-analytics.com