Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (2.88 secunde)
De asemenea, Basescu ii roaga pe liderii Parlamentului ca, in functie de programul pe care ei il stabilesc, sa se poata adresa senatorilor si deputatilor miercuri sau joi in cursul acestei saptamani.
Social-democratii, opriti de un sms Surse din PSD au declarat ieri ca senatorii si deputatii social-democrati au primit, miercuri seara si joi dimineata, mesaje scrise pe telefoanele mobile, din partea conducerii celor doua grupuri parlamentare ale partidului, sa nu arate "un entuziasm prea mare" in a participa la sedinta comuna de joi dimineata a celor doua Camere, convocata pentru citirea motiunii de cenzura initiata de PD.
Amenintarea social-democratilor cu motiunea de cenzura se va concretiza joi, daca Executivul nu va raspunde cu un punct de vedere pozitiv in legatura cu legea pensiilor initiata de PSD.
"Am avut o intalnire cu grupurile din Camera si din Senat, ianinte de votul din plenul comun de azi (miercuri - n.r.), dar accentul a fost pentru maine (joi - n.r.), care este o zi decisiva.
Plenul Parlamentului l-a numit, saptamana trecuta, joi, pe Alexandru Sassu ca director general interimar al SRTv, pana in octombrie.
Claudiu Iordache, directorul Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a iesit public joi cu o interventie menita sa-l apere pe fostul lider PSD Ion Iliescu de acuzatiile care i s-au adus in ultima perioada.
O intalnire similara ar putea avea loc, joi, intre presedintele PC si liderul social-democrat Mircea Geoana. Pana atunci conservatorii s-au hotarat sa faca lobby pe langa presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, care este asteptat joi in Parlamentul Romaniei.
Presedintele PC Dan Voiculescu a declarat, joi, ca se va intalni luni cu fostul lider al PSD Adrian Nastase, pentru a discuta perspectivele politice ale acestuia in PSD si in Romania. ... - joi) cu el la telefon.
Presedintele Traian Basescu, intrebat joi de o ziarista daca va face o declaratie despre rezultatul motiunii, i-a raspuns acesteia: ... Reactia de joi a lui Traian Basescu se inscrie intr-un sir de remarci similare facute de acesta incepand de la momentul respingerii in Parlament a motiunii de cenzura.
Deoarece "coruptia a ajuns pe masa Guvernului", iar Romania este condusa "in nesimtire", premierului Calin Popescu Tariceanu trebuie sa demisioneze din functie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PD Cezar Preda.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a amanat joi consultarile cu liderii partidelor parlamentare, pentru ca, pe langa tema bugetului de stat pe 2008, pe agenda acestora sa fie introdus si subiectul votului uninominal.
Aceasta situatie a aparut dupa ce in programul din fiecare saptamana, deputatii au prevazuta activitate in comisii in zilele de marti dupa amiaza, miercuri si joi.
Sediul Organizatiei PC Sector 4 a fost vandalizat miercuri spre joi noaptea, a declarat presedintele PC Sector 4, Cristian Popescu "Piedone", care a sustinut ca de acest lucru se fac vinovati "cei din lumea politica".
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a declarat joi ca vrea sa candideze la functia de secretar general al organizatiei de tineret a noului Partid Democrat Liberal, dupa ce se va consulta cu liberal-democratii, pentru a se gasi "formula politica" potrivita.
Unul dintre principalele puncte aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local, care va avea loc joi dupa amiaza va fi cel referitor la desemnarea alesului municipal care ii va lua locul lui Constantin Dumitriu la Primaria Galati.
peste 2.000 de membri ai PD Olt s-au inscris joi in organizatia judeteana a PSD. ... "A avut loc astazi (joi - n.r.) un adevarat exod de la PD la PSD Olt", a adaugat Ion Toma.
Curtea Constitutionala a primit, joi seara, sesizarea Guvernului referitoare la solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala, dintre presedintele Romaniei si primul ministru, fiind, in mai putin de un an, a doua cerere a Executivului cu acest subiect.
joi seara) cu Mircea Geoana, care a spus ca nu a fost dat avizul", sustine Gelu Dae.
Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a trimis, joi, o noua scrisoare presedintelui Traian Basescu care are si un P.S. ... Joi, Geoana a adaugat si un PS la raspunsul catre Basescu:
Presedintele Traian Basescu a sustinut joi ca 25 din magistrate sunt oameni care au facut parte din fosta Securitate. ... "Daca va uitati la declaratia Germinei Nagat de astazi (joi - n.r.), constatati ca trebuie sa marturiseasca ei in fata lor.
google-analytics.com