Liderul interimar al Organizatiei judetene a PD-L Constanta, Ion Popescu, si-a dat demisia din functia de presedinte al filialei. Popescu si-a inaintat demisia, miercuri, conducerii centrale a partidului.
"Este un fapt real (demisia lui Popescu, n.r.) si, dupa parerea mea, este o mare pierdere pentru organizatia din Constanta si politica constanteana. Era o premiza ca, in Constanta, sa se faca politica cu mainile curate ca si sloganul avut in campanie. Din pacate, oamenii onesti sunt supusi unor presiuni mari ca sa acceada. Trebuie sa incercam sa respectam niste principii, daca nu se poate, ne retragem. Cand se joaca fara respectarea principiilor, atunci sa se joace cu cei care nu respecta regulile", a declarat joi pentru NewsIn deputatul PD-L de Constanta, Mircea Iustian. El a mai spus ca a avut o scurta convorbire cu Ion Popescu legat de aceasta decizie, insa nu a dorit sa ofere detalii.
Demisia liderului interimar al organizatiei fost confirmata si de purtatorul de cuvant al PD-L Constanta, Vicentiu Petrescu, care a spus ca membrii din conducerea filialei urmeaza sa se intruneasca, joi, in Biroul Permanent Judetean pentru a analiza situatia.
Ion Popescu a fost numit la conducerea PD-L Constanta dupa ce structura de conducere a fost dizolvata in luna iunie ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate la alegeri.