Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (2.72 secunde)
Social-democratul Serban Nicolae a depus, joi, la Senat, un proiect de lege de eliminare a taxei auto. ... Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian,a declarat, joi, ca spera ca ordonanta pentru modificarea taxei auto va fi dezbatuta "cu responsabilitate" in Parlament.
Deputatii au dezbatut, joi, in 40 de minute, 57 de proiecte legislative, majoritatea acestora fiind respinse. ... Am hotarat sa le dezbatem astazi (joi - n.r.).
"Curtea constata ca nici prevederile constitutionale ale articolului 119, invocate in sustinerea cererii (...) si nici vreun alt text constitutional nu se refera la avizarea actelor normative initiate sau emise de Guvern, in sensul conditionarii emiterii lor numai dupa obtinerea unui aviz", se arata in motivarea deciziei Curtii Constitutionale din 7 februarie, facuta publica joi.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea,a afirmat, joi, ca va propune PSD sa conditioneze votul pentrul legea uninominalului de introducerea unor prevederi prin care si presedintii de CJ sa fie alesi prin acelasi sistem de vot, potrivit NewsIn.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi ca nu stie nimic despre datoriile pe care unele firme spun ca le au de la partid din timpul ultimei campanii pentru ca in acea perioada nu se ocupa de caciulite, potrivit NewsIn.
Consilierul judetean PSD, Cristi Iovan, a declarat joi ca, de doi ani, PSD plateste în fiecare luna chirie, ceea ce înseamna ca actul de închiriere este în continuare valabil.
Afirmatiile lui Boc vin in contextul in care liderul social-democrat Mircea Geoana a declarat, joi, dupa sedinta BPN, ca PSD a decis sa demareze discutii cu ceilalti actori politici pentru declansarea de alegeri parlamentare anticipate sau pentru constituirea unui "guvern de serviciu" din care sa nu faca parte PSD si care sa organizeze alegerile.
Afirmatiile lui Boc vin in contextul in care liderul social-democrat Mircea Geoana a declarat, joi, dupa sedinta BPN, ca PSD a decis sa demareze discutii cu ceilalti actori politici pentru declansarea de alegeri parlamentare anticipate sau pentru constituirea unui "guvern de serviciu" din care sa nu faca parte PSD si care sa organizeze alegerile.
Conform unui comunicat al Camerei Deputatilor remis joi, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ca Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului a fost publicata in Monitorul Oficial si ca va intra in vigoare la trei zile de la aparitie.
Solicitarea democrat-liberalului vin in contextul in care ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a confirmat, joi, la Bruxelles, ca taxa auto va fi calculata in functie de emisiile de CO2 si pentru masinile Euro 3 care au inclus acest indicator in cartea tehnica si a aratat ca suma va fi redusa cu 5% pentru fiecare an de vechime al masinii.
Liderul FD a spus ca denumirea PD este libera in registrul partidelor politice dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis, joi, ca decizia privind infiintarea Partidului Democrat Liberal este definitiva si irevocabila.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca Romania are o disponibilitate de o companie pentru a-si suplimenta efectivele in Afganistan, subliniind insa ca tara noastra doreste ca sporirea contributiei sale sa fie acompaniata de o masura similara din partea celorlalte state.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, ca scopul aliantei politice care va fi realizata de PSD si PC il reprezinta castigarea alegerilor si impunerea premierului de la PSD, precum si sprijinul pentru candidatul social-democrat la Presedintie.
Candidatul PRM la Primaria Cluj-Napoca, senatorul Gheorghe Funar, i-a transmis joi primarului Emil Boc o serie de recomandari pentru spovedania de Pasti, acuzandu-l pe acesta ca a jurat stramb pe Biblie la alegerile din 2004 si a mintit alegatorii.
Funar contestase joi la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR. ... BEC a admis joi pe forma, contestatia PRM la hotararea Biroului Electoral Judetean Cluj, dar nu pe fond.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat joi, anularea alegerilor de duminica din comuna Vidra, care include si satul Sintesti, si repetarea scrutinului in 15 iunie, anuntul fiind primit cu urale, dar si cu huiduieli de localnicii aflati in strada in sat, in functie de tabara careia ii apartin.
Guvernul a fost actionat, joi, in instanta, de senatorul conservator Marius Marinescu si de mai multe ONG-uri pentru protectia animalelor. ... Actiunea in instanta a fost inregistrata joi la Sectia contencios administrativ a Curtii de Apel Bucuresti.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
google-analytics.com