Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (3.01 secunde)
Ministrul britanic de Interne Jacqui Smith (foto) va demisiona cu ocazia unei remanieri a guvernului lui Gordon Brown, devenita inevitabila din cauza infrangerii probabile a laburistilor la alegerile europene si locale de joi, a anuntat presa locala. ... Britanicii sunt asteptati joi sa voteze pentru alegerile europene si locale.
Vicepresedintele american Joe Biden (foto) a aparat joi, la Tbilisi, integritatea teritoriala a Georgiei si aspiratia fostei republici sovietice de a adera la NATO, la un an dupa conflictul cu Rusia, dar a cerut mai multe progrese democratice in aceasta tara din Caucaz.
De asemenea, joi au fost blocate niste vehicule blindate care urmau sa participe la manifestatiile organizate cu ocazia Zilei Marinei Militare ruse. ... De altfel, Ministrul ucrainean de Externe Volodimir Ograzko (foto) a avertizat joi partea rusa ca incalca acordurile bilaterale privind stationarea flotei in Crimeea.
Asa am fost tentat sa comentez afirmatiile lui Basescu de joi. ... In opinia lui Nastase, interventia presedintelui de joi nu reprezinta altceva decat o incercare de a schimba temele de discutie de pe agenda publica pentru a acoperi scandalurile din jurul sau si al familiei sale cu tinte false.
Partidul Social-Democrat (SPD) german si-a prezentat joi echipa tanara si majoritar feminina care va participa la alegerile legislative din septembrie impotriva echipei conduse de actualul cancelar, Angela Merkel (foto), favorita sondajelor.
"Am fost profund cutremurat si atins", a spus senatorul PSD , comentand declaratia data de Basescu, joi, la RRA, despre faptul ca s-ar gandi serios sa nu mai candideze pentru inca un mandat de presedinte.
Comisia parlamentara de ancheta a decis sa sesizeze Biroul permanent al Camerei Deputatilor in vederea efectuarii unei anchete referitoare la modul in care s-au efetuat inregistrarile ilegale de joi de la discutiile dintre membrii comisiei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv al PSD ce se desfasoara in localitatea Calinesti, Arges, ca provocarea unei crize guvernamentale prin scoaterea sau iesirea PSD de la guvernare nu intereseaza nici PD-L, nici PSD.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Motiunea de cenzura a PNL si UDMR intitulata "11 impotriva Romaniei!" va fi citita joi si supusa votului saptamana viitoare, marti, a decis conducerea celor doua Camere, potrivit unor surse parlamentare.
Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Joi, 7 ianuarie 2010 - pana duminica, 10 ianuarie 2010 (joi, 7 ianuarie 2010, pana la ora 20.00 se mai pot depune amendamente la Comisiile pentru buget) - Dezbateri in cadrul comisiilor pentru buget, finante si banci;
Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru prezidentiale, Viorel Hrebenciuc, afirma, dupa scrutin, referindu-se la dezbaterea finala Basescu - Geoana, ca Traian Basescu este in forma maxima in ziua de joi, pentru ca este ziua flacarii violet, iar cei ce se ocupa de ezoterie stiu acest lucru.
Nastase a anuntat joi ca este posibil sa revina asupra candidaturii. ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi ca ar putea lua o decizie in privinta reinscrierii in cursa pentru sefia PSD dupa ce vede cum va arata Statutul partidului.
Nici Mitrea, nici Diaconescu si nici Ponta nu sunt dispusi sa renunte la propriile candidaturi, ceea ce face ca nicinul sa fie capabil sa vina pana joi cu o contraechipa cu sanse in fata garniturii de conducere ce va fi insirata de Geoana la Congres.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente. ... Consiliul National a aprobat, joi dupa-amiaza, lista departamentelor propuse de CExN.
Optimistii spera ca masurile anuntate joi de presedintele Traian Basescu vor conduce la mentinerea unui deficit bugetar sub 7% din PIB.
Atatea mai raman pana in momentul in care, potrivit anuntului facut de Traian Basescu joi seara, Romania va trebui sa aiba masurile de criza adoptate si - atentie - cu un raspuns favorabil de la Curtea Constitutionala a Romaniei (C.C.R.), pentru a primi banii de la FMI.
Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, a anuntat, joi, ca in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Executivului va fi respinsa de Parlament, PSD va ataca a Curtea Constitutionala, in 24 de ore, ambele legi asumate de Guvernul Boc.
google-analytics.com