Cautare

11877 de rezultate pentru "accident rutier covasna spre reci 29 01 2010" (4.54 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
In anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, dupa opt albume, sute de concerte in tara dar si in strainatate, Sarmalele Reci pornesc in turneu national. ... Astfel, este pentru prima data cand Sarmalele Reci concerteaza in Cetatea de Scaun a Moldovei.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta). ... Fotografia a fost realizata in timpul discutiilor purtate de Klemm cu autoritatile locale, cu ocazia unei vizite facute de ambasador din Covasna pe 13 septembrie.
Turneul prin care trupa Sarmalele Reci aniverseaza 20 de ani de muzica ajunge in aceasta saptamana in trei orase.
Apoi, temperaturile vor fi in scadere, astfel ca in intervalul 17 - 24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei si vor fi, in medie regionala, maxime cuprinse intre 2 si 5 grade si minime intre - 4 si 0 grade (cele mai reci nopti fiind cele din 19, 20, 21 si 22 decembrie).
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
Totodata, a fost aprobat un proiect prezentat de Liviu Dragna, care va fi lansat in cadrul PSD, referitor la o scoala de proiecte unde, pana in 2007, toti primarii PSD, in special cei din Covasna, vor primi o pregatire speciala pentru proiecte europene si pentru investitii din fonduri europene.
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Fostul presedinte al PNL Covasna, Florin Polhac, a devenit incepand de vineri membru al organizatiei locale a PSD Covasna.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca. "Lucrurile au fost, din nou, facute altfel in judetul Covasna;
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Presedintele Traian Basescu se pregatea ieri sa se intoarca din nou in Covasna, unde a petrecut sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de sotia sa. ... Luni, Traian Basescu a plecat din Covasna pentru a participa, la ceremoniile de comemorare de la Marasesti, iar seara a revenit.
Desi, timp de o saptamana, presedintele si-a stabilit cartierul general in Covasna, de acolo plecand dimineata in actiuni oficiale si tot acolo intorcandu-se seara, nu toata lumea se declara la fel de multumita.
UDMR Covasna considera ca se face "prea mare galagie" in jurul unui panou publicitar, respectiv panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc".
google-analytics.com