Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (3.31 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, ca demisia lui Diaconescu este o mare dezamagire pentru el, precizand ca avea o parere mai buna despre acesta si ca plecarea din partid este tipica arivistilor, care nu au crezuri politice, ci interese conjuncturale.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru "Gandul", ca partidul pe care ar urma sa-l infiintieze Gabriel Oprea reprezinta "o structura oportunista si o manevra politica a oamenilor din jurul lui Traian Basescu", avand intre obiective largirea spectrului politic de sustinere a puterii.
Primul presedinte - Oliviu Gherman - a fost mai mult unul onorific, treaba facandu-i-o ori presedintele fondator, Ion Iliescu, ori vicepresedintele executiv, Adrian Nastase. ... Dupa el a (re)venit la carma, pentru urmatorii patru ani, Ion Iliescu. ... Si singurii in care Ion Iliescu a condus efectiv.
'Miercuri seara dl Iliescu a fost prezent la Ateneu, nu la Paris, cum se daduse zvon prin presa. ... Care lui Ion Iliescu i se potriveste.
Iliescu, santajat de Voicu?", pe care il puteti citi in continuare. 'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Si al doilea, cand s-a referit scrasnit la Ion Iliescu, in urma unei intrebari provocatoare a moderatorului despre campania sa impotriva Revolutiei. Actualul sef al statului a lasat sa se inteleaga ca Ion Iliescu ar trebui arestat pentru "crimele" de la Revolutie si de la mineriade.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul "Daca Iliescu parasea PSD-ul", pe care il puteti citi in continuare. ... N de la Nastase", de marti, fostul presedinte Iliescu a facut o declaratie surprinzatoare:
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat la Realitatea FM ca, desi puterea avea majoritatea in Curtea Constitutionala, "magistratii mai judeca si cu mintea proprie".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, azi, inaintea sedintei BPN, ca pentru declansarea alegerilor anticipate este nevoie de o majoritate parlamentara "care sa cupleze" la aceasta idee, el precizand ca aceasta nu exista in acest moment. ... Dar este singura solutie", a spus Iliescu, citat de Mediafax.
Inpolitics informeaza ce au discutat Shimon Peres si Ion Iliescu la intalnirea tete-a-tete. ... 'Pe langa programul oficial care a cuprins intalniri cu inalti demnitari ai statului, presedintele Israelului, Shimon Peres a tinut mortis sa aiba o discutie foarte discreta, intre patru ochi, cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Gandul descrie cum vede Ion Iliescu o eventuala actiune de suspendare a presedintelui: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inaintea sedintei BPN, ca o eventuala suspendare a presedintelui Traian Basescu ar fi "o avertizare binevenita", informeaza Mediafax.
Si a reusit din 1990 pana in 2004, iar din 2006 a reusit din nou.Recent, Ion Iliescu a dat o declaratie elocventa. ... Iliescu spune clar ca PSD trebuie sa impiedice unitatea dreptei. ... Ion Iliescu a spus-o foarte clar. ... Revin la declaratia lui Ion Iliescu.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Iliescu: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma intr-un interviu pentru revista VIP, ca actualul sef al statului nu este capabil sa se detaseze de sentimente personale, mentionand ca suspendarea acestuia de catre Parlament a fost o greseala, insa Traian Basescu a ramas "cu ranchiuna in suflet".
Iliescu a creat un stat limitat, Ponta fuge de revizuirea Constitutiei, Antonescu sa demisioneze Presedintele PDL Emil Boc a le-a spus sambata tinerilor PDL ca Ion Iliescu a creat un stat limitat, ca guvernarea PDL incearca sa "demanteleze" statul creat de Ion Iliescu si de PSD si a aratat ca liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta "fug tot mai mult" de revizuirea Constitutie Boc a vorbit la Conventia Nationala a organizatiei de tineret, criticandu-i pe liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta pentru faptul ca nu doresc revizuirea Constitutiei si a spus ca Antonescu trebuie sa-si dea demisia.
Iliescu:
Iliescu:
Iliescu: ... Iritat, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, cel care dealtfel i-a pus si eticheta de "prostanac" fostului lider social-democrat, l-a invitat sa nu mai dea lectii si sa se retraga din viata politica, ca unul care a contribuit la infrangerea electorala a partidului in doua randuri.
Ion Iliescu: USL poate sa piarda alegerile chiar nespargandu-se Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare, insa a afirmat ca aceasta poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza "asa cum trebuie".
Iliescu:
google-analytics.com