Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (2.69 secunde)
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD. ... xxx Se cunosc relatiile mele cu presedintele Ion Iliescu.
Am inteles, de altminteri, ca Ion Iliescu s-a declarat un sprijinitor al Guvernului Tariceanu, considerindu-se indrituit sa vorbeasca si in aceasta privinta in numele partidului pe care, ce-i drept, l-a creat, dar care a crescut numeric si s-a intarit structural fara aportul sau nemijlocit.
Ion Iliescu a refuzat, in pofida insistentei ziaristilor, sa se pronunte clar daca sustine sau nu introducerea in viitorul statut al PSD a functiei de presedinte executiv pentru care Adrian Nastase si-a anuntat deja candidatura.
Ferma animalelor de la gura domnului Iliescu s-a imbogatit cu un nou exemplar:
Iliescu, etalonul octogenar al politicii romanesti, a primit un mare sut in fund. Acest sut a fost cu atat mai dureros pentru el cu cat a venit din partea unor mucosi pe care Iliescu ii purtase la rever pana nu de mult.
Tot cei care au stat acolo au simtit pe pielea lor barbariile minerilor chemati cu drag de Ion Iliescu, cel care le-a si multumit pentru isolidaritatea muncitoreasca i de a bate tot ce misca in Bucuresti sI care abia acum, timid este pus sa raspunda pentru ce a facut.
Bunaoara, vineri, la lansarea de carte planuita de Iliescu la Universitatea Ovidius (dar n-a fost sa fie, din cauza grevei), dar desfasurata la Saguna, Bunicuta partidului a declarat ca PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
Zilele lui Nastase in fruntea PSD sunt insa numarate, indiferent daca ii va lua sau nu locul lui Iliescu la Cotroceni. Prin urmare, ceea ce vrea sau spune Nastase este mult mai putin important decat ceea ce vrea si spune Ion Iliescu. Iar Iliescu tace.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
In timp ce Adrian Nastase graieste numai despre tandemuri si conducerea colectiva, diverse roze - imune la farmecul degajat de actualul lider suprem al PSD dar iritate in schimb de manierele dictatoriale ale lui Nastase si de esecurile electorale inregistrate de partid - doresc revenirea lui Iliescu in fruntea PSD.
A fost prezent, in schimb, Ion Iliescu, ceea ce ar confirma faptul ca intre cei doi si taberele care ii sustin nu este armonia pe care o afiseaza. ... A venit insa, in calitate de invitat special, Ion Iliescu.
Iliescu o considera o a€žgreseala enormaa€œ.
Impaciuirea a avut loc la insistentele lui Ion Iliescu si ale lui Octav Cozmanca. ... Imoralitatea de a-l concura pe Iliescu Senatorul PSD Antonie Iorgovan a confirmat sambata ca s-a impacat cu Adrian Nastase. El a spus ca Ion Iliescu si Octav Cozmanca i-au rugat sa treaca peste chestiunile personale.
Senatorul Ion Iliescu refuza sa plateasca chirie pentru Sala de Marmura in care si-a sarbatorit saptamana trecuta aniversarea alaturi de colegii de partid. Iliescu a catalogat cererea vicepresedintelui Senatului, Radu Berceanu, de a achita chiria, drept “lipsa de pertinenta“.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana. ... Discutiile au fost moderate de presedintele "Clubului de la Bucuresti", Ion Iliescu, si de academicianul Razvan Theodorescu.
Titlul articolului este dat de un citat din Ion Iliescu, reprodus de unul dintre interlocutorii romani ai ziaristului britanic: ... (...) Povestea lui Carlan sugereaza ca a fost mai degraba o lovitura de stat condusa de cel care i-a urmat lui Ceausescu, Ion Iliescu".
Titlul articolului este dat de un citat din Ion Iliescu, reprodus de unul dintre interlocutorii romani ai ziaristului britanic: ... (...) Povestea lui Carlan sugereaza ca a fost mai degraba o lovitura de stat condusa de cel care i-a urmat lui Ceausescu, Ion Iliescu".
google-analytics.com