Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (5.14 secunde)
Iliescu analizeaza handicapul lui Ponta la prezidentiale.
Am pornit de la ideea ca trebuie sa facem si altceva“, a declarat Paul Iliescu, managerul firmei. ... Acestea au fost coronitele de mireasa si florile de nunta (prin 1995 - 1996) si mai târziu (1997 - 1998), rochiile de mireasa si toaletele de ocazie“, a explicat Iliescu.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Iliescu, despre oficialii FMI: Trebuie invatati sa aiba un comportament civilizat, de respect Un adevar rostit cu voce tare Acuzatii dure ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, la adresa oficialilor FMI.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.
Ion Iliescu crede ca protestele din Piata Universitatii nu au ajutat opozitia de atunci In urma cu 25 de ani, Ion Iliescu castiga primele alegeri prezidentiale dupa Revolutia din 1989.
Iliescu despre Ponta: S-a descurcat bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Iliescu, despre Ponta:
Ion Iliescu, despre condamnarea lui Nastase: ... Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania considera presedintele de onoare al PSD, fostul sef al statului, Ion Iliescu. Iliescu spune ca ce i se intampla lui Adrian Nastase este un cosmar:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
ori e Iliescu, ori e Nastase; ... Iliescu a stiut dintotdeauna ca are un ascendent asupra lui Nastase si a incurajat ascensiunea acestuia.
Aceasta este reforma pe care Ion Iliescu o propune in PSD. ... Intr-un interviu acordat ieri unei agentii de presa, Iliescu isi varsa din nou oful impotriva “ciocoismului“ care a pus stapanire pe PSD.
Ion Iliescu a pierdut cursa pentru presedintia Partidului Social Democrat, la Congresul organizat pe 21 aprilie 2005, de fapt in zorii zilei de 22 aprilie, cind s-au anuntat rezultatele finale. Pe 21 aprilie 2005, la 10 dimineata, Ion Iliescu era potential reales.
Ion Iliescu a pierdut cursa pentru presedintia Partidului Social Democrat, la Congresul organizat pe 21 aprilie 2005, de fapt in zorii zilei de 22 aprilie, cind s-au anuntat rezultatele finale. Pe 21 aprilie 2005, la 10 dimineata, Ion Iliescu era potential reales.
Iar Iliescu, interpretand perfect rolul Bunicutei zambarete, dar mai ales strangatoare, promite sa puna cap la cap piesele sparte:
Se zice ca Iliescu are in plan sa curete partidul de toti aceia care i-au facut (si lui, si partidului) rau. ... Si-apoi, daca ar fi sa curete Iliescu partidul de toti baietii rai, cu cine mai ramane?
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Starnit rau de posibilitatea raspandirii a doua milioane de materiale nefavorabile pana si pe coclaurile unde TVR si radioul lui Seuleanu trambiteaza zilnic doar stiri triumfaliste despre Nastase, Iliescu guvernul PSD et comp., partidul de guvernamant a facut si socoteala finantarii de care beneficiaza proiectul CPC, ajungand la concluzia ca suma de aproximativ 50.000 de dolari pusa la dispozitie este insuficienta pentru producerea si distribuirea celor doua milioane de fluturasi inoportuni.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
Din scena finala nu putea lipsi primadona campaniei din acest an - Ion Iliescu, actorul cu dublu rol.
google-analytics.com