Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (2.70 secunde)
In cadrul "instructajului", Ion Iliescu l-a sfatuit pe Marian Vanghelie sa evite sa se mai exprime in public pentru ca, lipsit de pregatire intelectuala, nu stie sa vorbeasca.
"Ne despart lucruri profunde" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri ca ideea unui guvern de uniune nationala nu i se pare "realista" si ca social-democratilor le-ar conveni mai degraba solutia unui guvern monocolor, pe care sa il sustina "conditionat" in Parlament.
Ion Iliescu sustine ca Traian Basescu stie foarte bine cat de mincinoase sunt afirmatiile sale de acum, dar si cum gandea despre minciunile raspandite atunci de unii dintre adversarii politici ai Domniei Sale si ai FSN in 1990 cu privire la asa-zisa "chemare" a minerilor.
In cadrul Comitetului Executiv National al PSD, fostul presedinte Ion Iliescu a apreciat vehement ca incercarea de demonizare a celor 322 de parlamentari care au votat suspendarea lui este de natura "antidemocratica si fascistoida", citand in acest, ca argument, opinia lui Octavian Paler.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca momentul initierii motiunii de cenzura este unul delicat, iar consecintele politice trebuie bine calculate, PSD riscand sa intre din nou in izolare politica.
Dupa ce si-a exprimat rezervele fata de depunerea, anuntata de Geoana, a unei motiuni de cenzura a PSD, Ion Iliescu a primit mesajul ca de motiune se tem cei cu dosare grele.
Ion Iliescu a fost audiat, marti seara, in dosarul referitor la circumstantele in care doua persoane au murit in timpul mineriadei din iunie 1990 si in care procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a infirmat solutia de punere sub acuzare a fostului presedinte.
Fostul presedinte Ion Iliescu le-a spus bloggerilor, in cadrul unei dezbateri organizate de Asociatia Consumatorilor de Media, in Club A, ca a revenit asupra opiniei sale initiale, potrivit careia blogosfera "e un fel de mahala".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat "o mica incurcare a lucrurilor".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat "o mica incurcare a lucrurilor".
Geoana a mai spus ca in BPN au existat discutii privind "anvergura" modificarii Constitutiei, el raspunzand unei intrebari legate de rezervele pe care presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, le formulase fata de propunerea de modificare a legii fundamentale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca PD-L face o "mare prostie" insistand cu asumarea raspunderii Guvernului pe legile educatiei si a apreciat ca o conditionare a soartei guvernului de asumare ar fi o "alta prostie".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Roxana Preda a publicat in "Evenimentul Zilei" articolul cu titlul "Geoana flutura steagul pacii in fata lui Iliescu-Nastase", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a vorbit, vineri, la o dezbatere organizata de Institutul Ovidiu Sincai, despre "anumite cedari pe planul principiilor si al pozitiilor politice si ideologice ale PSD", care ar trebui analizate in perspectiva viitorului Congres al partidului.
Iliescu ataca dur grupul de la Cluj Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a criticat ieri pe Ioan Rus si pe Vasile Dancu, transmite www.mediafax.ro.
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, sambata, la congresul partidului, ca decizia sa de a nu mai ocupa nicio functie in partid, acest gest neechivaland insa cu parasirea partidului, el mentionand ca a devenit "un brand".
Ion Iliescu a declarat sambata, la Congresul PSD, ca exista pericolul pentru social-democrati sa nu mai aiba femei, afirmatie care a starnit rasul delegatilor, el explicand ca s-a referit la structurile de conducere, pentru care ar fi dorit patru vicepresedinti femei.
Cel mai important sprijin l-a primit insa Victor Ponta de la Ion Iliescu si Adrian Nastase. ... Ieri, dupa ce a aflat ca Ponta a castigat alegerile, Ion Iliescu a declarat ca acest "rezultat este explicit si este un semnal bun de intinerire a conducerii formatiunii".
google-analytics.com