Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (2.67 secunde)
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Hotel Gouvia, Hotel Molfetta Beach, un hotel cu plaja privata pentru turistii mai pretentiosi, Hotel Saint Nicholas, un hotel de 3* ce ofera conditii bune de cazare si tarife decente.
In perioada 6 - 8 iunie 2007, la "Palatul Congreselor Futuroscope" din Poitiers, Franta, Asociatia Futurallia organizeaza un forum international pentru intreprinderile mici si mijlocii in vederea promovarii parteneriatelor si aliantelor de afaceri.
Cel de al 9-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2008 - se desfasoara in perioada 15 - 19 iunie la Neptun. ... La forum participa lideri din industria energetica, ministri, sefi ai organizatiilor internationale europene si academicieni.
Este vorba de o reactivare a unui Forum Democratic care a mai activat si in 2000, deci o chestiune neguvernamentala.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri ca Polul Social nu este preconizat a fi o structura politica, ci un forum de dezbateri, asa cum a afirmat de mai multe ori si Ion Iliescu.
Dupa tratative intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate, si anume FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum, care au inceput inca din luna decembrie, pachetul salarial de care urmeaza sa beneficieze siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008, a fost batut in cuie, acest lucru fiind consfintit intr-un proces-verbal semnat de conducere si liderii ai doua sindicate.
Reprezentantii a 17 firme romanesti din sectoare economice precum echipament feroviar si material rulant, lucrari de foraj si extractie de petrol si gaze, constructii si reparatii nave, energie neconventionala, constructii metalice cu destinatie civila si industriala, textile, confectii si accesorii, comert international au participat in data de 31 octombrie, in Algeria, la un forum de afaceri romano-algerian.
Scopul principal al acestui Forum a fost acela ca firmele locale sa se promoveze peste hotare, sa fie creat un program de dezvoltare economica a regiunii pe viitor si, nu in ultimul rand, sa se dezvolte un mediu economic propice pentru investitiile straine, dupa cum a precizat reprezentantul organizatorilor Forumului, Ion Mihaiu, director general al Popeci Utilaj Greu.
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
A fost insa doar o scapare din partea guvernantilor, care se vor vedea nevoiti sa renunte la serviciile "publicitare" ale unui investitor al carui hotel se afla oricum sub sechestrul unei banci, in contul datoriilor inregistrate.
In Predeal se poate alege cazarea intr-o vila contra sumei de 1,6 milioane de lei pe camera dubla, in perioada 29 aprilie-2 mai sau in hotel de trei stele, caz in care se vor plati 199 de euro pe camera dubla.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Considerata principala problema a celor cu venituri medii, cazarea pe Litoral a prins forme din cele mai diverse, de la inchirierea unei camere la hotel, pana la acceptarea unei camere la un particular.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
Locurile de cazare fac parte din programul "O saptamana la mare", iar tarifele practicate de agentiile de turism variaza intre 99 si 149 de lei, in functie de gradul de confort oferit de fiecare hotel in parte.
Salonul Colectiilor de Moda poate fi gasit la hotel Dacia. Pavilioanele unde sunt prezentate confectii din piele si blana sunt la Select, Pavilion cort ROMEXPO si hotel Doina. Tesaturi, lenjerie de pat, mijloace de etalare si ambalare sunt expuse la hotel Doina tot din statiunea Mamaia.
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
google-analytics.com