Cautare

914 de rezultate pentru "hotel forum" (3.46 secunde)
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
In toamna acestui an capitala Romaniei va gazdui un important forum international pe tema energiei.
Reprezentantii a 14 ambasade din intreaga lume, a 60 de firme din Oltenia, ministri, presedintele Senatului Romaniei si primari de municipii din cele cinci judete ale regiunii vor participa incepand de azi, timp de doua zile, la primul forum economic regional organizat in Oltenia Azi va debuta cel mai important eveniment economic organizat in Oltenia.
Daca avem in vedere ca numai in 2004 s-a cheltuit pentru cazare in medie 700 de milioane de lei vechi pentru un deputat cazat la hotel si 224 de milioane de lei pentru unul care a optat sa stea „in alte spatii“ ar fi fost mai rentabila construirea unui hotel din temelii decat continuarea colaborarii cu Hotel Bucuresti.
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele. ... Dintre acestea, unul - Hotel Golden House - este situat intr-o cladire construita in jurul anului 1890, in elegantul stil neo-eclectic (Casa Poenaru), care face parte din Patrimoniul National.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Hotel Gorgulho 3*** Adresa: ... 319 euro Hotel Windsor 4**** Adresa: ... 361 euro Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5***** Adresa: ... -transfer aeroport-hotel-aeroport; -7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3/4/5* in Madeira. ... Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Nordul Cappadociei - tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur intr-una dintre cele mai impresionante parti ale Cappadociei. ... Transferurile de la si spre hotel sunt incluse in tur.
Asa se face ca un hotel din Zurich care se afla in Top 10 Destinatii Rock, detine zeci de camere dedicate starurilor rock si decorate in stilurile caracteristice ale acestora. Si celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o camera care ii poarta numele!
In perioada 6 - 8 iunie 2007, la "Palatul Congreselor Futuroscope" din Poitiers, Franta, Asociatia Futurallia organizeaza un forum international pentru intreprinderile mici si mijlocii in vederea promovarii parteneriatelor si aliantelor de afaceri.
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
google-analytics.com