Cautare

914 de rezultate pentru "hotel forum" (2.67 secunde)
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
Astfel, un sejur de 8 zile la un hotel de 4 stele, cu masa inclusa, costa 397 de euro, in loc 497 de euro. ... "Preturile in septembrie fata de august scad cu 25-35%, depinde de la hotel la hotel", este de parere directorul unei agentii de turism.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Pentru Nan, administrator Hotel Tranzit a spus ca turistii straini se plang de nivelul ridicat al preturilor si al conditiilor oferite de acest oras. ... Platesc 586 de milioane de lei pe an pentru hotel si nu am primit nici o facilitate.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Simtindu-se stresat, el decide sa ia o pauza si pleaca din oras oprindu-se,dintr-o toana, la Grand Hotel.
Cand ajungeti la Balea Lac, veti fi intampinati sa vizitati si Hotelul De Gheata (Ice Hotel). Potrivit celor care se ocupa de acest hotel â€" ce a fost inaugurat in anul 2006 - acesta functioneaza in diverse regimuri:
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. Ca anonimul Alex de pe forum.
Tibor a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui forum politic organizat la Targu Mures, ca proiectul este sub standardele dorite de minoritati.
Ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, a anuntat miercuri in cadrul unui forum ca cel de-al doilea pod peste Dunare, Vidin-Calafat, urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2012, anunta Novinite.
Un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei informeaza, de asemenea, ca luni va fi organizat un forum economic romano-iordanian cu ocazia vizitei in Romania a regelui Abdullah al II-lea.
Un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei informeaza, de asemenea, ca luni va fi organizat un forum economic romano-iordanian cu ocazia vizitei in Romania a regelui Abdullah al II-lea.
O manifestare inedita, in organizarea Patronatului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, se deruleaza in perioada 7 - 9 mai, pe ambele maluri ale viitorului pod peste Dunare - in Vidin si Calafat.Forumul "Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera" va marca, in cadrul "Saptamanii Europene a IMM-urilor", organizate sub auspiciile Comisiei Europene, valentele conceptului european al Responsabilitatii Sociale Corporative prin sansa de a prezenta importanta parteneriatului dintre sectorul public si privat, autoritatile locale si ONG-uri, importanta unui comportament responsabil cu privire la felul in care tratam mediul inconjurator si comunitatile in care lucram si traim.Evenimentul pune fata in fata administratiile publice locale si regionale, reprezentantii guvernelor, institutii si agentii cu preocupari in domeniul dezvoltarii regionale durabile, structuri reprezentand IMM-urile, structuri care gestioneaza fonduri de finantari nerambursabile, firme, societatea civila, mass-media, cu scopul determinarii unei explozii in ceea ce priveste dezvoltarea socio-economica a zonei transfrontaliere Calafat - Vidin, a ridicarii gradului de atractivitate a acesteia.Calafatul s-ar putea transforma intr-un pol de dezvoltare urbanaAflandu-se la o a doua editie ca si Forum transfrontalier, actiunea initiata de PLIMM Calafat va concerta pentru trei zile eforturile tuturor participantilor de a transforma zona Calafat intr-un pol de dezvoltare urbana cu relevanta nationala si internationala, prin parghia cresterii competitivitatii economice a IMM-urilor si sustinerea reala a antreprenoriatului, avand ca moto:
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
Mircea Geoana,Presedintele Senatului, a participat in perioada 26 - 28 martie, la conferinta "Brussels Forum 2010", eveniment organizat de German Marshall Fund of the United States.
google-analytics.com