Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (6.19 secunde)
Astfel, un sejur de 8 zile la un hotel de 4 stele, cu masa inclusa, costa 397 de euro, in loc 497 de euro. ... "Preturile in septembrie fata de august scad cu 25-35%, depinde de la hotel la hotel", este de parere directorul unei agentii de turism.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Pentru Nan, administrator Hotel Tranzit a spus ca turistii straini se plang de nivelul ridicat al preturilor si al conditiilor oferite de acest oras. ... Platesc 586 de milioane de lei pe an pentru hotel si nu am primit nici o facilitate.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Simtindu-se stresat, el decide sa ia o pauza si pleaca din oras oprindu-se,dintr-o toana, la Grand Hotel.
Cand ajungeti la Balea Lac, veti fi intampinati sa vizitati si Hotelul De Gheata (Ice Hotel). Potrivit celor care se ocupa de acest hotel â€" ce a fost inaugurat in anul 2006 - acesta functioneaza in diverse regimuri:
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
Un roman nu a fost primit la un hotel din Olanda unde si-a facut rezervare pentru ca este roman. ... Romanul a primit un mesaj de la hotel in care i se transmite ca Primaria ar fi impus o astfel de decizie.
Jacques Attali vine in Romania la Forum Invest Aflat la cea de-a IX-a editie, "Finance 2012" este unul dintre cele mai prestigioase evenimente financiare organizate in sud-estul Europei. Va avea loc in zilele de 22, 23 si 24 mai la Bucuresti, Hotel Radisson Blu.
Teoretic, acestia ar fi construit imobilul ce, in actele firmei M Lia, figura ca si hotel cumparat cu 884 milioane de la o persoana fizica. ... Dupa incasarea TVA-ului rambursat ilegal, sotii Maior au cumparat diverse bunuri pentru locuinta lor, inregistrata in actele Serv Com drept hotel.
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Conferinta organizata la Hotel Majestic, de ISD, pe tema revigorarii stangii romanesti, a constituit doar scena publica de pe care liderii din Kiseleff au dat semnalul unei prime confruntari pe echipe.
Exista mai multe curse pe zi, insa eu v-o recomand pe cea de dimineata, deoarece cazarea la hotel se poate face si inainte de ora 12 (daca aveti rezervare) si astfel, castigati mai mult timp pentru a admira orasul.
Mai pe intelesul fiecaruia, sa aiba spatiu de cazare (hotel, vila etc.), sa aiba un profit destul de ridicat pentru a putea motiva dorinta de a avea un beach-bar, sa aiba o experienta indelungata in domeniul serviciilor si multe altele.
Peste 5 minute eram la hotel. ... Tolo - Hotel Polydor in spate Ne-am cazat la etajul doi iar celelalte doua familii, care au optat pentru apartament, au fost cazate la parter, avand parte de o terasa uriasa, unde puteai juca fotbal lejer.
si-a cautat (nu am spus gasit!) alinarea in bratele unei doamne dragute si binevoitoare, evident subalterna, cu sot si copil in dotare, subtirica (si la trup, dar si la minte, altfel nu pot intelege hotararea de a intra intr-o asemenea poveste), dornica de sex clandestin, trait prin camere de hotel.
Langa Piata Romana a aparut un hotel de lux in urma acestui procedeu imbatabil. O casa veche a sarit in aer, omorand niscai batrani incomozi, terenul a fost ras, iar intr-un timp record s-a inaltat, acolo, mandretea de hotel.
google-analytics.com