Cautare

914 de rezultate pentru "hotel forum" (2.55 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu a fost invitat la un dineu cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cu ocazia unui forum ce va avea loc la 7 octombrie la Sofia, printre oaspeti figurand nume celebre ale elitei politice mondiale, inclusiv fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, scrie Standart.
El a reamintit un concept pe care incearca sa il promoveze de trei ani, de cand se organizeaza acest Forum. ... Geoana a amintit ca anul trecut, in prima zi de desfasurare a "Bucharest Forum", avea loc prima intalnire dintre presedintele SUA si cel al Iranului, dupa multe decenii.
- Trebuie neaparat sa fie un forum de dezbatere a acestei situatii, prima data in conducerea restransa si apoi intr-un forum mai larg.
Atat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, cat si alti oficiali romani si turci au precizat, in cadrul unui forum de afaceri, interesul celor doua tari de accelerare a lucrarilor la proiectul gazoductului Nabucco si la construirea cablului subteran Constanta-Istanbul, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Cu ocazia unui forum organizat saptamana aceasta la Piatra Neamt, reprezentantii CNIN au aratat ca, in ceea ce priveste lemnul, avizele de insotire si bonurile de vanzare se tiparesc pe o hartie speciala, realizata in exclusivitate pentru CNIN.
FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), Forum si UTSL.
Comparatia cel mai des folosita in disputa verbala dintre Dorina Isopescu si reprezentantii Ordinului Arhitectilor prezenti la forum a fost cea dintre medic si arhitect sau inginerul constructor.
Majorarea salariilor si modul de acordare a extrabonusului au fost principalele subiecte discutate de reprezentantii conducerii si a celor 4 sindicate, respectiv FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea a Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum.
Desi au transmis inca de pe data de 3 ianuarie o adresa comuna cuprinzand solicitarile privind salarizarea si protectia sociala, sindicalistii de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum nu au fost deocamdata chemati de reprezentantii administratiei Combinatului pentru negocierea celor doua capitole ale Contractului Colectiv de Munca (CCM).
In cadrul sedintei de negociere desfasurate marti dupa-amiaza, liderii FSS Metarom Galati, UTSL si Forum au solicitat o majorare in suma fixa de 150 de lei, de care sa beneficieze fiecare dintre siderurgistii incadrati in baza grilelor de salarizare, in timp ce sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) nu au fost de acord cu aceasta propunere, solicitand cresterea cu 25% a fondului de salarii si acordarea unei majorari fixe de 275 de lei tuturor salariatilor.
Daca nu vor ajunge, in ultima sedinta de negociere, care va avea loc azi, la un acord cu administratia pe tema majorarii salariilor, sindicalistii de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum vor decide fiecare in parte modul in care vor continua lupta pentru ca solicitarile lor sa fie aprobate.
Pachetul salarial de care beneficiaza siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie, care mai include trecerea a 1.400 de angajati de la clasa B la clasa A, precum si promovarea a 25% din personal, au facut obiectul unui protocol semnat intre reprezentantii conducerii si ai UTSL si FSS Metarom Galati, in timp ce sindicatele Forum si SSS nu si-au pus parafa.
Sindicalistii de la Forum si de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au anuntat ca vor inregistra in cursul zilei de azi conflictul de interese la Directia de Munca deoarece conducerea Combinatului nu a initat negocierea prevederilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM), asa cum au solicitat cele doua sindicate.
Liderul sindicatului Forum, Costica Harnagea, ne-a declarat ca sindicatele au identificat niste solutii care ar putea rezolva problemele celor peste 10.000 de siderurgisti al caror transport este asigurat cu ajutorul curselor tip conventie.
In cadrul sedintei de negociere a noului CCM desfasurata ieri dupa-amiaza, s-a stabilit componenta comisiei de negociere din partea sindicatelor, din care vor face parte 24 de reprezentanti ai sindicatelor uzinelor afiliate la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), UTSL si Forum.
Reprezentantii conducerii Combinatului le-au confirmat ieri in mod oficial sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM ), UTSL si Forum faptul ca se vor lua o serie de masuri - care vor dura intre 2 si 6 luni - cauzate de criza economica mondiala.
In cadrul intalnirii de ieri dintre reprezentantii administratiei si reprezentantii FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), UTSL si Forum s-a adus in discutie posibilitatea opririi negocierii CCM-ului, inclusiv a capitolului salarizare, si a continuarii lor in primul trimestru al anului viitor.
Greul abia acum incepe O posibila apocalipsa financiara a fost subiectul de conversatie favorit la cel de-al 39-lea Forum Economic, desfasurat saptamana trecuta la Davos. ... Capitalismul este pe cale sa se autodistruga, sustin intr-o lucrare evocata in discutiile de la forum profesorii universitari francezi Bernard Maris si Gilles Dostaler.
Greul abia acum incepe O posibila apocalipsa financiara a fost subiectul de conversatie favorit la cel de-al 39-lea Forum Economic, desfasurat saptamana trecuta la Davos. ... Capitalismul este pe cale sa se autodistruga, sustin intr-o lucrare evocata in discutiile de la forum profesorii universitari francezi Bernard Maris si Gilles Dostaler.
La Hotelul Radisson SAS a avut loc prima sesiune a Forumului Financiar Central si Sud-Est European, cu tema "Accesul rapid la fondurile structurale Europene", masa rotunda moderata de vicepresedintele Forum Invest, Dinu Dinulescu, vicepresedintele BCR, Wolfgang Schoiswoh, si Constantin Bostina, presedintele ASPES. Conferinta a fost organizata de Forum Invest.
google-analytics.com