Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (2.93 secunde)
Turistii au cumparat un bilet cu 79 de lei (799.000 de lei vechi) la un hotel de o stea, 89 de lei (899.000 de lei vechi) la doua stele si 99 de lei (999.000 de lei vechi ) la un hotel de trei stele.
La patru stele, adica la Hotel „President”, ofertele includ mai multe pachete, de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.
Pastele la munte costa anul acesta cel mai putin trei milioane de lei vechi, pachetul de trei zile la o pensiune de doua margarete din Bran-Moeciu, pana la 12 milioane, la un hotel de patru stele din Poiana Brasov.
Trebuie spus ca pentru sase nopti de cazare, fara servicii de masa, turistii platesc 99 de lei la hotel de o stea, 119 lei la hotel de doua stele si 149 de lei la hotel de trei stele.
De aceea, era si normal ca hotelierii sa afiseze preturi mai mari pentru inchirierea unei camere de hotel pe litoralul Marii Negre. Spre exemplu, o camera la un hotel de doua stele va costa 85 RON pe noapte, iar una la trei stele 120 de lei.
"Trebuie sa ofere conditii cel putin egale cu cele de la hotel" Inainte de a se lansa intr-o afacere de inchiriere in regim hotelier, craiovenii trebuie sa urmeze anumite reguli.
Astfel, la inceput de sezon, respectiv in mai si pana in 15 iunie, tariful de cazare intr-un hotel de doua stele de pe Litoral, inclus in programul special cu preturi reduse, este de sase euro pe noapte de persoana.
Mai mult, SIF Transilvania si-a propus sa ridice pe litoral si un hotel de patru stele, actualele structuri nepermitand lucrari care sa le ridice la un asemenea standard de calitate.
De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei. ... Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
In loc de apartament la bloc, mai bine cumperi un hotel intr-o statiune romaneasca.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
Tarifele practicate pentru tase nopti de cazare, ti care includ TVA ti comisionul de 10% cedat agentiilor de turism, sunt de 129 lei pentru sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 159 de lei/sejur la hotel de doua stele, respectiv 189 de lei pentru cazarea la un hotel de trei stele.
159 lei - hotel 2* (fara mic dejun), 189 lei (hotel 3 *, fara mic dejun), 380 lei (hotel 4 stele cu mic dejun).
In ciuda acestor probleme evidente, multe statiuni din tara au ca model statiunea Baile Felix, unde se afla singurul hotel din tara certificat cu sigla Europe Spa Med, este vorba de hoteul International.
Sarbu anunta victorios achizitionarea hotelului Granat din statiunea Cap Aurora, pe care l-a transformat in hotel California, de trei stele, omul de afaceri aratandu-se interesat sa mai investeasca si in alte doua hoteluri, din Delta Dunarii si Poiana Brasov.
Fondul de investitii asiatic a achizitionat un teren de 442 mp pe malul lacului Siutghiol din Mamaia, proiectul constructiei si certificatul de urbanism pentru a reproduce, la o scara mai mica, celebrul Hotel Burj Al Arab din Dubai.
Hotel Cleopatra 4* din Saturn dispune acum de 554 de locuri, repartizate in 253 de camere duble si 24 de apartamente, de un SPA elegant si de o sala de conferinte cu o capacitate de100 de locuri.
"Helin e numele surorii mele" Familia Stroe detine doua supermarketuri si alte spatii comerciale pe care le-a inchiriat, doua autocare pentru transport intern si international inchiriate unor agentii, doua limuzine albe pentru diverse evenimente, un hotel de patru stele si unul de trei stele.
Gorjenii s-au cazat la hotel Atlantis din Belek, localitate unde va fi efectuat si cel de-al doilea stagiu. ... Suntem cazati intr-un hotel bun, avem terenuri de antrenament mult mai bune decat anul trecut.
Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: ... Hotel Alexander, Liza Panait, Yves Rocher, Royal Express, Cat Music, Catena pentru arta, ideideviitor.ro, Domeniul Coroanei Segarcea, Raw-Coco, Bergenbier, Salon Fason, Switch Morning, Scoala Step by Step, Estetica Plus
google-analytics.com