basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015
PROMOTIE !!!! TARIF PROMO 595 EURO / PERSOANA

Ziua I: Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155. Decolare ora 06:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 08:35.
Deplasare la Muntele Tabor -inchinare in Biserica Ortodoxa Schimbarea la Fata (locul Schimbarii la Fata a Domnului, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei - inchinare in Biserica Ortodoxa ce aminteste de Minunea prefacerii apei in vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth - inchinare in Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) si in Biserica Catolica Buna Vestire ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cina si cazare Nazareth/Tiberias.

Ziua II: Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor - inchinare in Biserica ce aminteste de celebra Predica de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor orasului Capernaum, orasul cel mai iubit de Mantuitorul Iisus Hristos, unde a facut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru, inchinare in Biserica Ortodoxa din Capernaum, Tabgha - Biserica ce aminteste de minunea inmultirii painilor si pestilor (hranirea a 5.000 de oameni cu 5 paini si 2 pesti), Biserica Sf. Petru, Raul Iordan -Yardenit:- loc amenajat pentru a intra in apa Iordanului. Cina si cazare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Ziua III: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Maslinilor, unde ne vom inchina la urmatoarele locuri sfinte: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului, Manastirea Pater Noster (loc in care Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca Tatal nostru), Manastirea Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor (ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins), Biserica ce apaposteste Mormantul Maicii Domnului si Grota Tradarii. Deplasare peMuntele Sionului - ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului,Foisorul Cina cea de Taina si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Deplasare la Zidul Plangerii. Asezamantul Romanesc de la Ierusalim. Cina si cazare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Ziua IV: Mic dejun. Deplasare in pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizitaManastirea Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis doar barbatilor, inchinare la moastele Sf. Sava) si Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia - mama Sf. Sava, Sf. Evloghia - mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota - mama Sf. Cosma si Damian. Bethleem - ne vom inchina in Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului(ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui. Cina si cazare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Ziua V: Mic dejun. Intram in Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si ne inchinam in Biserica ridicata deasupra casei in care s-a nascut Sf. Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri (inchinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Deplasare la Ein Karem -ne vom inchina in Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul (ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan) si Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Cina si cazare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Ziua VI: Mic dejun. Deplasare catre Hozeva -Manastirea Sf. Gheorghe (inchinare la moastele Sf. Ioan Iacob Romanul). Reintoarcere inIerihon - privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii si inchinare in Manastirea Dudul lui Zacheu. Deplasare catre tarmul Marii Moarte. Inchinare in Manastirea Sf. Gherasim. Cina si cazare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Ziua VII: Participare la Sf. Liturghie. Mic dejun. Timp liber in Cetatea Ierusalimului. Deplasare la Lod -inchinare in Biserica ce adaposteste mormantul si moastele Sf. Gheorghe. Sosire la aeroport ora 17:00. Decolare - 20:05, sosire Bucuresti ora 22:50, cursa Tarom RO 152.



TARIF PROMO: 595 EURO/ pers./ loc in camera dubla

(PROMOTIE VALABILA DOAR IN PERIOADA 04/10 MAI 2015)

GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE

SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 150 EURO

GRATUIT PACHETUL PROMOTIONAL CAZARE SI TRANSFER SPRE AEROPORT PRIMILOR 15 INSCRISI CARE NU AU DOMICILIUL IN BUCURESTI !!!

Reducere 50 euro pentru personalul monahal si preotii pensionari din cadrul Patriarhiei Romane
- Pentru a beneficia de reducerea de 50 euro persoanele ce fac parte din personalul monahal vor prezenta o adeverinta din partea conducerii manastirii din care sa reiasa ca face parte din obstea manastirii si ca are binecuvantarea pentru a participa la pelerinaj iar preotii pensionari vor prezenta o adeverinta de la Protoierie si un cupon de pensie.

CADOU BIBLIE si DVD : PELERINI IN TARA SFANTA

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Tel Aviv -Bucuresti, compania TAROM;
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala)
- masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
- intampinare si transfer aeroport - hotel - aeroport;
- transport local - autocar cu aer conditionat conform programului ;
- taxe de aeroport ;
- taxe de viza;
- intrari la obiective
- asigurare medicala - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD si este incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.
- Asigurarea de sanatate se poate incheia DOAR pentru persoanele care pot dovedi prin CARTEA DE IDENTITATE ca au DOMICILIUL sau RESEDINTA in ROMANIA
- Pentru persoanele care nu se incadreaza in cele mentionate mai sus, NU SE POATE INCHEIA ASIGURARE DE SANATATE.
- preot insotitor

SERVICII NEINCLUSE:
- Tips ( bacsis ) pentru sofer,personal hotelier,transferuri microbuz 40 Euro.

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

NOTA
- Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
- Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
- Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
- Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel, Iordania si Egipt
- Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mana max. 7 kg/pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase sau ascutite)
- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.
- ATENTIE!!! VA RUGAM SA PASTRATI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SA-L ARATAM LA INTRAREA IN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar daca este electronic).

CONDITII ACORDARE REDUCERE

Varsta 0 - 1.99 ani (infant) - achita doar 50 euro din pretul total. TIPS - nu achita. Cazarea se face in camera dubla, in pat cu doi adulti

Varsta 2 - 11.99 ani (copil) - 90 euro. TIPS - nu achita. Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual.