Cotidianul.ro : Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia

Nedespartiti "la bine si la greu"

Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Basescu a mers la hotel dupa ora 21.00 cu o masina, impreuna cu sotia sa, Maria Basescu, si cu cele doua fiice, Ioana si Elena, si sotul celei din urma, Bogdan Ionescu. Conform Romania TV, pe tot parcursul petrecerii de Revelion, Basescu a stat inchis in hotel, neiesind afara nici macar la miezul noptii, cand au fost lansate artificiile.
Alaturi de Basescu a petrecut si Elena Udrea, relateaza televiziunea citata, care a avut un reporter la fata locului.
Udrea a ajuns luni dupa-amiaza la Covasna, fiind cazata la acest hotel. In cursul zilei au ajuns la Covasna si s-au cazat la acelasi hotel si "printul" Paul si "printesa Lia", singurii "regali" pe care ii recunoaste Basescu. La petrecere s-a aflat si Gheorghe Falca, primarul Aradului si finul lui Traian Basescu.
Spre dimineata, Udrea, dar si Falca au mers sa petreaca in continuare la vila de protocol al lui Basescu, potrivit Romania TV.
Nu este prima oara cand Udrea si familia Basescu petrec impreuna noaptea dintre ani. Basescu si Udrea au petrecut si anul trecut Revelionul alaturi, cand inca erau la carma tarii impreuna. Atunci au petrecut alaturi de Roberta Anastase si de Vasile Blaga.