Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
Evenimentul reuneste investitori si manageri din domeniul constructiilor, reprezentanti ai autoritatilor, bancheri si consultanti.
"Romania Construct Forum 2010" include o dezbatere despre investitiile publice in sectorul constructiilor si prioritatile avute in vedere in programele guvernamentale gestionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
La eveniment participa si doamna Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Evenimentul, desfasurat la Sala Regina Maria din Hotel Athenee Palace Hilton, Bucuresti, este organizat de Mediafax si reprezinta cea de-a cincea editie a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media.
Cei mai importanti jucatori ai acestor piete fac bilantul celui de-al doilea an de criza economica, dezbat propunerile autoritatilor pentru revitalizarea industriei si afla de la reprezentantii institutiilor financiare care sunt posibilitatile de finantare pentru afacerile lor.