Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.03 secunde)
• HotNews.ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale premierului Victor Ponta: • Lucrurile stau in felul urmator: Asta este cartea, teza mea de doctorat.
Pe orice subiect "canta" live doar Victor Ponta si Crin Antonescu. Ceilati tac, nu se vad sau chitaie neconvingator! Sa trecem la "huiduitori".
Planul secret al CCR I LIVE UPDATE UPDATE 14:58 Cinci judecatori ai CCR vor invalidarea referendumului UPDATE 13:50 Inca o mutare spectaculoasa a CCR:
sa m-ascund in spatele dumneavoastra, ca sa rezistam presiunii partidelor noastre, ceea ce n-o sa fac niciodata sau sa plec", a declarat Rus, intr-un interviu acordat Transilvania Live.
In rest, rostul iesirii la presa de asta seara - pentru ca presa e proasta si-l transmite live, integral - a fost, cu o vorba a bunica-mii:
Live de la filiala ICR din Cocoseni, cu marele poet local Hermenel Frangulea, promovand cultura romana turt, suta la suta pruna.
sa va admire vecinii si familia intr-o telenovela "live". Cu atatea televiziuni pe cap, cand sa mai aveti vreme si pentru biata economie a Romaniei ?
Vezi cui ii este adresat Ionel Blanculescu, consilierul onorific al premierului Victor Ponta, a declarat, vineri seara, la Gandul live, ca Executivul este pe punctul de a emite o OUG pentru impozitarea anumitor venituri.
Daca nu, nu!", a afirmat joi Oprescu la Adevarul live. Aseara, Primarul general al Capitalei, Oprescu a fost intrebat din nou, la RTV, daca exclude o posibila candidatura la presedintie:
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Noi suntem singura tara in care debutul sedintelor de guvern este un moment de transmisie live. N-am mai vazut asa ceva in Europa.
Pentru fiecare masa speciala de joc din cazinou, cu exceptia meselor speciale cu bile (ruleta live), taxa anuala va fi de 80.000 de lei, potrivit actului normativ elaborat de Ministerul Finantelor Publice.
Moda "irish" Pub-ul este un loc unde lumea vine sa discute sau sa asculte muzica live, asa ca este de la sine inteles ca si in localurile noastre se produc tineri artisti care spera sa se lanseze in muzica mare.
A venit cu servicii suplimentare (catering la domiciliu, catering de receptie, organizare de mese festive) si o abordare noua (muzica clasica live).
A venit cu servicii suplimentare (catering la domiciliu, catering de receptie, organizare de mese festive) si o abordare noua (muzica clasica live).
Tocmai de aceea, delasarea manifestata in privinta securitatii unitatilor sale din Constanta aproape ca ar merita sanctionata de cativa cagulati. Unul dintre exemplele cele mai flagrante poate fi vizionat live la sucursala Raiffeisen de la Far.
De aceea am preferat sa realizam lansarea portalului www.astraonline.ro intr-un cadru modern, sa vizionam un film 3D in sala cu cel mai futurist ecran din Romania, sa facem o demonstratie live a modului facil in care functioneaza site-ul prin mijlocirea unui ziarist prezent in sala’’, declara Radu Mustatea, Presedintele Directoratului Astra Asigurari.
Pe homepage-ul Key People vezi sumarul evenimentelor din comunitate, actualizat live. Afli instant ce membri noi s-au inscris, cine s-a conectat cu cine, ce profile au fost actualizate si cine a scris pe forumul de business.
Incepand cu ora 11.00, Horia Brenciu si intreaga lui orchestra au oferit un concert live din studioul Europa FM!
Pe langa aceste donatii, au mai fost promisi circa 130.000 de euro. Teledonul a fost transmis LIVE in centrul orasului Bucuresti, pe un panou pe magazinul Cocor.
google-analytics.com