Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.56 secunde)
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami s-a difuzat de patru ori, la CURIER TV live. In cadrul acestei gale au fost premiate celebritati romano-ameriocane de pe Coasta de Est a Americii.
Trupa Like Chocolate si Live Artist au tinut sa daruiasca fanilor un cadou special de Valentine’s Day, sub forma unui nou single, intitulat sugestiv "Placeri nevinovate".
Pentru moment deja emisiunea CALE SPRE REUSITA ruleaza de ceva timp si publicul a putut urmari GALA CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE LA -prima editie LAS VEGAS, apoi GALE CELEBRITATILOR ROMANIA-USA-MIAMI si in aceasta saptamana se va difuza GALA CELEBRITATILOR ROMANIA-USA 2012-EDITIA HOLLYWOOD-LOS ANGELES.Televiziunea Curier tv are o acoperire destul de mare si un public foarte inteligent, ea emite prin reteaua RDS-RCS prin satelit si live, in timp real in intreaga lume!
Live life to the max, party people", spune J.Yolo Videoclipul single-ului, care depaseste doua milioane de vizualizari pe canalul oficial de Youtube al Cat Music, beneficiaza de o distributie impresionanta si de aportul coregrafei Ioana Macarie.
Am ascultat celalalte piese si i-am auzit live. Ralflo a cantat magistral si numai pe piesa lui, juriul a dansat.
Concertele din aceasta perioada sunt printre putinele evenimente live rock pe care Celelalte Cuvinte le are programate in 2013, deoarece trupa urmeaza sa prezinte publicului un spectacol nou, de rock acustic, a carui premiera are loc pe 30 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.
Joi, pe 28 martie, sediul muzicii live din Brasov va fi Times Pub. Vineri, la Bacau, in S4 (fostul Subway) rockerii si nu numai vor primi o portie consistenta de Sarmalele Reci, iar sambata, pe 30 martie, turneul ajunge la Galati, in generosul club Zodiar.
Proiectul este sustinut de Aqua Carpatica, Apa Nova Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ASUS, care va face posibila transmiterea LIVE a evenimentului pe www.onairmusicawards.ro si pe pagina de FB a On Air Music Awards.
Proiectul este sustinut de Aqua Carpatica, Apa Nova Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ASUS, care va face posibila transmiterea LIVE a evenimentului, atat pe site-ul On Air Music Awards:
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
Atmosfera a fost incinsa de o trupa live de coveruri. Pe scena au urcat si prientei buni ai Oanei ce au participat ca invitati la petrecere.
Show-ul live se va bucura de elemente vizuale spectaculoase, intregul concept scenografic fiind gandit de acelasi Anton Corbijn care de-a lungul timpului a lucrat cu artisti precum Nirvana, U2 sau Coldplay.
Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei dupa succesul Tour of the Universe din 2009-2010, turneu in care Depeche Mode a sustinut 142 de concerte, inregistrand vanzari record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.
Hunedoara), Centrul Cultural "Dragan Muntean" Program aparitii TV Romeo & Julia SALENO: Marti, 30 aprilie 2013, ora 19 - LIVE la TVR 2 si online pe TVR+ Redifuzare:
Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu se vor dezminti nici de aceasta data, scena a carei constructie a inceput deja pe Arena Nationala din Bucuresti fiind una cu adevarat speciala, unica in lume!
Doar cateva ore ii mai despart pe fanii uneia dintre cele mai iubite trupe din lume de reintalnirea cu idolii sai, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher pregatind pentru cea de-a doua vizita in Romania peste 2 ore de muzica live intr-un show cu adevarat electrizant!
Live, din studioul TVH, Connect-r si Elena Gheorghe, cu ultimul sau single, Ecou. Lacrimi, emotii, ambitii, speranta, o competitie stransa a frumusetii, dar si inteligentei.
Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!" Orasele turneului de promovare a albumului "POVESTEA MEA" Bucuresti 22-iunie;
Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!" Biletele pentru concertul lui Stefan Stan de la Hard Rock Cafe pot fi gasite pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/ si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei acces general cu loc la masa inclus si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.
Anul acesta, membrii Electric Fence vor concerta live in cadrul B’ESTFEST Summer Camp in cea de-a treia zi a festivalului.
google-analytics.com