Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.43 secunde)
vor fi peste trei ore de fotbal demonstrativ si muzica live, cu momente inedite, cu premii, cadouri si surprize, alaturi de cei mai indragiti artisti:
Evenimentul va fi transmis in direct pe site-ul propriu www.bucuresti21km.ro/live si pe pagina de Facebook www.facebook.com/Bucharest21km/, cu sprijinul Vodafone, Partener Comunicatii.
LIVE Romania - Suedia 1-0 Rotariu (57) Echipele de start: Romania: Tatarusanu - Cr. Manea, Sapunaru, Dr. Grigore, Tosca - Pintilii, R.
CLASAMENTUL LIVE AL GRUPEI: 1.Serbia- 11 p 2. Romania- 9 p 3.Muntenegru- 7 p 4.Lituani- 0 p PROGRAMUL URMATOARELOR MECIURI:
Semifinala Campionatului European de handbal feminin, dintre Rusia si Romania se disputa vineri, 14 decembrie de la ora 18:30 si este LIVE TEXT, pe digisport.ro.
Pe toata durata desfasurarii curselor, pe traseu au fost amenajate doua puncte de hidratare, doua de bureți si patru puncte de divertisment de unde alergatorii au fost incurajați cu muzica live.
Workshop-ul il puteti urmari live pe pagina de FB si pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro, pe pagina de YouTube RunInBucharest si pe site-ul Europa fm.
Potrivit sursei citate, oficialii companiei au luat decizia de a lansa acest produs pentru a face fata competitiei directe cu serviciile oferite de Google Mail si Windows Live Mail.
comunicare cu Windows Exchange Server 2007 si Windows Vista, suport pentru tehnologia Direct Push, o interfata mai rapida si suport pentru serviciile Windows Live.
În urma unui acord semnat anul acesta, utilizatorii Yahoo Messenger pot vorbi din aceeasi aplicatie cu utilizatorii MSN Messenger, acum devenit Windows Live Messenger.
Acesta va include un LCD de 3" si va suporta functia Enhanced Live View care afiseaza pe ecran imaginea ce va fi capturata, exact ca in cazul aparatelor compacte.
Avem parte si de noi arme si armuri, precum si de abilitati pe care le putem alege la fiecare nivel suplimentar. "Fallout 3 Broken Steel" poate fi descarcat deocamdata de pe internet numai prin serviciul Games for Windows Live.
noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky.
Audienta a putut experimenta live cum este sa sari cu parasuta, datorita streamului video realizat de ochelarii purtati de parasutistii care au aterizat pe acoperisul cladirii Moscone Center, locul unde se desfasoara conferinta.
rezultate live Top 10 cele mai cautate feluri de mancare: 1. salam de biscuiti 2. ciorba de perisoare 3. pizza 4.
Poti ajusta luminozitatea ecranului, poti ajusta timerul inchiderii automate a ecranului sau poti renunta la wallpaper-ul live, ba chiar sa alegi un wallpaper mai inchis la culoare daca ai un ecran AMOLED.
Dincolo de sincronizarea excelenta cu orice gadget Windows 8 si functiile deosebite ale interfetei cu Live Tiles, Nokia Lumia 920 merita un loc fruntas in acest an datorita camerei de 8MP, cu tehnologie PureView si obiectiv Carl Zeiss.
Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
• Pe www.sport.ro gasiti un LIVE BLOG si un infografic interactiv. • http://www.youtube.com/watch?v=eNXAIj0sP6I#t=29 Aici este o inregistrare video realizata de Graham Bell in timp ce schiaza la Soci 2014.
Se numesc Live Tiles si ne ofera tot felul de informatii. Pe cea de "news" de exemplu vedem update-uri de la stiri, top 3 titluri cele mai importante.
google-analytics.com