Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (4.25 secunde)
Intr-acolo trebuie sa dirijam multumirile noastre pentru ideea de a beneficia o zi intreaga non-stop de program live cu morti.
Doamna Lazarus ar fi realizat emisiuni pentru copii, dedicate design-ului interior sau ecologiei. Luis Lazarus urma sa aiba pe post propriul talk-show de anchete, "Luis Lazarus Live".
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
Site-ul adevarultv.net cuprinde rubrici precum Live, Stiri, Programe, Promo si Meteo. Pe de alta parte, intr-o conferinta de presa din 12 mai, Dinu Patriciu a anuntat ca a cumparat un post de radio pe care intentioneaza sa-l integreze intr-o retea radio locala.
Astfel, pe langa dotarile de ultima ora de care beneficiaza, mult-asteptatul model a adus o inovatie si in evenimentul de lansare, care a conectat simultan sediile Toyota din tara prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucuresti Nord.
Desi era publicat de dimineata, in timpul desfasurarii meciului Steaua - Twente, articolul cu pricina a fost urcat in pozitie centrala pe site-ul EVZ, chiar alaturi de cel care prezenta live-text evolutia celor doua echipe.
Nu, n-a fost vorba despre vreun "breaking news" de la protestele cu repetitie din Piata, despre vreun "live" cu liderii USL, nici macar despre un caz de forta majora, precum caderea curentului electric, in urma evenimentelor meteo descrise prin inspirata sintagma "cod portocaliu".
Nu, n-a fost vorba despre vreun "breaking news" de la protestele cu repetitie din Piata, despre vreun "live" cu liderii USL, nici macar despre un caz de forta majora, precum caderea curentului electric, in urma evenimentelor meteo descrise prin inspirata sintagma "cod portocaliu".
Au putut urmari live nu mai putin de sase trupe de top romanesti - Proconsul, Pasarea Colibri, Pacifica & Leo Iorga, Semnal M, Gyuri Pascu & The Blue Workers si Trupa Ordean, dar si Fanfara Karpaten care a incantat publicul zilnic.
Viata nu e facuta din breaking news, cum nici din curcubee nu e, nu tot ce e life e live, sunt atat de multe lucruri adevarate care nu intra in direct, sunt atat de multi oameni care stau in spatele camerelor de luat vederi, sunt suflete mari care n-au loc pe micile ecrane, sunt atatea inimi care nu trec sticla, imi spui toate astea news alert, ca si cum toata lumea ar trebui transmisa asa, sunt atatea suflete care n-au fost vazute de nici un car de reportaj, nu mai transmite contracronometru, transmite-mi, te rog, macar sfarsitul lumii incet, cadru cu cadru, vreau sa-i vad toate frame-urile, secventa cu secventa, transmite-mi sfarsitul lumii la ralanti, nu bate din picior, viata nu e breaking news.
Printre posturile nou intrate in aceasta lista, observa AGERPRES, se numara Romania TV, Nasul TV si Transilvania Live, iar printre canalele care ies se afla Mynele TV, Trinitas TV si DDTV.
Vomitatul in fata camerei de filmat, aniversarile manelistilor, incaierarile in direct, transmisiunile live de pe cacastoare si toata mizeria care curgea prin canalizarea otv nu avea nicio treaba cu ideea de presa.
Intreg concertul aniversar va fi transmis live, inclusiv pe internet, peantenaplay.ro. Zeci de mii de oameni sunt asteptati in Piata Mihai Viteazul din Craiova sa aniverseze 8 ani alaturi de Antena 3, telespectatori, oficialitati, reprezentanti ai mediului de business din Romania, persoane publice si prieteni ai Antena 3.
La Mia Musica - un restaurant nou cu serile sale de muzica live si numai - este stilat cat sa te simti seducator, confortabil cat sa ai succes in intalnirile de afaceri si placut surprinzator cat sa te simti deosebit.
Prezent in studioul Adevarul Live, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca Pasajul Mihai Bravu a intrat in linie dreapta si pana la sfarstiul acestui an se vor incheia lucrarile si la cel de-al doilea pod al pasajului suprateran.
http://www.promotor.ro/geneva-2015 Noteaza-ti acest link, pentru ca vei avea nevoie de el daca vei dori sa fii la curent cu toate noutatile descoperite de ProMotor la Salonul Auto de la Geneva 2015, in timp real: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/salonul-auto-de-la-geneva-2015-live-toate-noutatile-auto-in-direct-13917691
Gandeste UNIQA!” se desfasoara in perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015 si se concretizeaza prin spoturi TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul:
Acesta a spus ca spitalul asigura tot felul de facilitati pentru buna desfasurare a emisiunilor, de la dusuri reci la o multime de pacienti care sunt deja fani ai postului Antena 3 si pot vedea emisiunile live.
joia cu cinema in aer liber, concerte live, workshopuri educative. Detalii despre GASTROBAR am aflat citind un articol publicat pe e-zeppelin.ro, de fapt un interviu realizat de Andreea Ilinca cu doi dintre cei care au conceput GASTROBAR:
Pasionatii de gastronomie au savurat o selectie rafinata de canape-uri si au asistat la un demo plating - crème brulee cu pere si sparanghel - realizat live de Chef Cezar Munteanu.
google-analytics.com