Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (8.05 secunde)
"Nu, eu am ghinion!" Presedintele PNL a facut aceasta declaratie la Gandul Live, unde a vorbit despre programul sau prezidential.
El a declarat publicatiei on-line Live Science: - Folosind tehnologiile noastre actuale, semnalele noastre de radio si televiziune, raspandite in spatiu, nu le-am putea detecta de pe cel mai apropiat sistem stelar de Pamant.
In aprilie 2010, Aykroyd a aparut in binecunoscutul show Larry King Live, unde tema dezbaterii a fost fenomenul OZN. Aykroyd era reprezentantul pro-UFO, confruntat cu un grup de oameni de stiinta.
- Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea, la interviurile Libertatea Live.
Ieri, imbracat intr-un pulover rosu, Basescu a cantat live imnul care l-a insotit si in campania din 2004 si a vorbit despre "Ciuleandra" ca despre un "cantec magic".
Oglinda TV anunta, marti noaptea, ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va desecretiza dosarele serviciilor secrete, live. Vanghelie a inceput prin a demonta miturile legate de propria persoana.
Roxana Iordache comenteaza live Congresul extraordinar al PSD, pe blog. Puteti citi comentariul in continuare. 'Ponta, simpaticul, a fost ministrul pentru Relatia cu Parlamentul in guvernul lui Boc pe care nici macar nu l-a batut, dupa.
"Basescu a cantat live scufundarea pe puntea Titanicului" - Nastase: Factura cotei unice o platesc saracii - Tariceanu: Basescu si Boc se vad neprihaniti;
Victor Ciutacu publica in Jurnalul National un articol intitulat "Basescu a cantat live scufundarea pe puntea Titanicului", pe care il puteti citi in continuare.
"Colegii mei au fost foarte deschisi la invitarea bloggerilor, noilor lideri de opinie din mediul online, sa relateze live de la acest eveniment important al partidului", a spus Nastase.
Celebrul Vasea Soric, devenit intre timp un adevarat personaj de telenovela cu tot tacamul - lacrimi, interventii live la diverse posturi de televiziune -, si-a dat demisia.
Pentru el, totul e mereu live. Drept pentru care Berceanu s-a laudat ca el are "cicatrice" din batalii pe bune, nu pe bloguri, ca "reformatorii".
Probabil ca vom face acest gest cu atat mai mult cu cat suntem impreuna de foarte mult timp si conteaza mai mult relatia umana si pe asta m-am bazat intotdeauna", a mai spus Anastase, la REALITATEA.NET LIVE.
Live. Congresul PDL. • 15:52. Elena Udrea: "Sala a hotărat: Emil Boc presedinte!" Omagii premierului... Ioan Oltean se declara un om fericit.
Editia speciala poate fi urmarita pe REALITATEA.NET/LIVE. In ultimele zile, in presa au aparut mai multe speculatii cu privire la o posibila demisie a lui Emil Boc din fruntea Executivului.
Interviul a fost transmis direct pe basescu-live.ro, insa comentatorii vremii l-au descris ca pe un "monolog spectaculos de plictisitor", regizat de candidat pentru a-si puncta ideile programului de campanie.
Tocmai de aceea, ii invitam pe toti bloggerii si comentatorii care doresc sa afle mai multe detalii despre solutiile USL, dar si despre anul electoral 2012 sa ni se alature, sa vina si sa relateze live de la fata locului.
Gandul a transmis LIVE TEXT ceremonia de la Cotroceni. UPDATE 23.07 Traian Basescu: Domnule prim-ministru, a mai ramas vreun pedelist ca vad o doamna in portocaliu acolo, e ultimul UPDATE 23:04 Traian Basescu:
Gandul.info : Comentariu LIVE. Despartirea apelor : PDL-K.O., USL - O.K (Autor:
Gandul a transmis LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor UPDATE 21:06 Gheorghe Falca: "Deschidem posibilitatea pentru ca Romania sa intre inr-o perioada de reconstructie, gestul nostru este o solutie pentru Romania.
google-analytics.com