Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.65 secunde)
The Information spune ca doar 39% din userii activi posteaza continut original intr-o saptamana. Ultimul pariu al celor de la Facebook pentru a opri acest declin este reprezentat de live video.
Dai o cautare cu Females who live in X care va scoate toate fetele din orasul respectiv, apoi folosind filtre poti selecta doar fetele care sunt singure, care au absolvit o anumita facultate, si multe altele.
In acelasi timp am testat si laptopul de gaming Acer Predator 17, care este un dispozitiv compatibil, ceea ce ne-a oferit o experienta desavarsita, atat pentru gaming, cat si pentru proiectele pentru munca si streaming live.
Din acest motiv, vor fi promovate mai mult continuturile publice care incurajeaza interactiunile sociale, de exemplu, subiectele legate de sport, programe TV si fluxurile video live.
Anul trecut, uitandu-ma in jur, fiind martorul tragediei de la Baza Aeriana 86, Borcea, am vazut multi prosti facand live-uri de la fata locului.
Da, conferintele sunt faine, atat pe partea informationala (desi avand in vedere ca majoritatea sunt transmise live, informatiile le-as putea lua si de acasa, fara sa fiu prezent acolo), cat si pe partea de socializare (Networking pentru corporatisti), dar n-as putea spune c-as fi afectat, ca n-as putea sa dorm noaptea, daca n-as mai primi invitatii la astfel de evenimente.
- La ora ora 23:02 Facebook a parut sa-si revina, utilizatorii au avut din nou acces la conturi si functiile renumite, live-uri, postari de imagini si mesagerie.
Sa nu aiba oamenii un soc cand te vad live e o treaba in zilele noastre. S-au inventat filtre la poze, photoshop la clipuri, fond de ten si iluminator-pudra pentru fata-n fata, dar cam astea-s limitele din ziua de azi.
Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv.
Astfel, melodii precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don‘t Live Here Anymore vor putea fi ascultate in interpretarea lui Seal, alaturi de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.
In 1969, bucurandu-se de o uluitoare popularitate in SUA, John a lansat albumul clasic acustic live ‘’The Tourning Point’’.
Celelalte Cuvinte i-a obișnuit pe fanii trupei si pe iubitorii muzicii rock in general, cu prestatii live de exceptie, iar evenimentul de joi are loc la circa doi ani de la ultima aparitie a formatiei in orasul de pe Mures.
Astfel, fanii sai il pot vedea si asculta live, alaturi de trupa Vama, pe 29 noiembrie la Hard Rock Cafe, in cadrul seriei de concerte "Bestmusic cu" prezentate de Jack Daniels Studio No.
Dupa concert, am impartit autografe si toata lumea ne-a felicitat pentru prestatia muzicala si mai ales pentru faptul ca am cantat live".
Pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta are loc un mega spectacol live, sustinut de trupele celebre ale anilor "90.
Am sa ascult Phoenix pana la sfarsitul lumii, Sunt pregatit pentru un astfel de moment epocal Nu-mi lipseste nimic, poate sa vina linistit prapadul Se fac ultimele pregatiri, nu prea mai e timp de amanunte Din pacate sau din fericire, totul va fi live, E pentru prima data cand la camera se face negrul si nu albul, Astept cuminte vinilul cu cei care ne-au dat nume!
Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, "Living next door to Alice", "Mexican Girl", "I’ll meet you at midnight" sau "Oh Carol", vor fi doar cateva dintre melodiile arhicunoscute ale trupei ce vor imbraca nuantele unui sound genial si calitatea unei productii scenice memorabile, 100% live.
Pornind de la faptul ca artistul isi compune si inregistreaza singur soundtrack-uri pentru expozitiile sale de grafica, ideea de a aduce live acest gen de muzica a venit ca o progresie naturala, existand deja doua evenimente sub acest nume, realizate in aer liber.
Vaughan, Joe Cocker, Billy Idol, Lenny Kravitz, in cadrul concertului live AMERICAN ROCK. MC-ul evenimentului va fi unul dintre cei mai titrati comentatori romani ai durelor sporturi de contact - Alexandru Ganci.
Vineri seara, la Suceava, gazda primitoare va fi clubul La Fierarie, un loc deja consacrat pentru ca promoveaza muzica live.
google-analytics.com