Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (4.04 secunde)
Iar daca la acestea adaugam si serile cu muzica live, 5 Elemente devine alegerea perfecta pentru o seara cu prietenii sau pur si simplu pentru a evada putin din cotidian si a petrece cateva ceasuri relaxante.
Iar daca la acestea adaugam si serile cu muzica live, 5 Elemente devine alegerea perfecta pentru o seara cu prietenii sau pur si simplu pentru a evada putin din cotidian si a petrece cateva ceasuri relaxante.
Live fresh and be Super YOU! Tefal, ingeniozitate acasa De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate.
Urmand a fi construit in doua etape si necesitand o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul THE BEST PLACE TO LIVE!
Intalnirea incepe de la ora 20.30 si este transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.
gandul transmite partida LIVE TEXT. Iata echipele de start: Rapid: Coman - Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic - Grigore, Alexa, Grigorie - Deac, Herea, Surdu.
De miercuri, 27 iunie, EURO 2012 intra in faza semifinalelor, transmise, de asemenea, live pe TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro.
Ei au fost ironizati in diferite seriale televizate sau in cadrul unor emisiuni precum "Saturday Night Live". In Anglia, functioneaza un club de inot, "Out to Swim Angels", destinat homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transexualilor.
Primaria a amplasat un ecran gigant de 24 de metri patrati in Piata Sfatului astfel incat turistii si brasovenii care nu pot intra pe arena Liceului Sportiv sa poata vedea live festivitatea.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Steaua va da piept cu Legia, de la ora 21.45 (in direct la TVR 1, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1 si LIVE TEXT pe www.evz.ro), intr-o partida contand pentru mansa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor.
cu timpul de 43 min 37 sec., si echipa Run Hard Live Easy, numarul 150, cu un La crosul pentru tineret, prima sosita in categoria fete, 11 - 14 ani, a fost Hamid Aliss Abdul, iar in cazul 15 - 17 ani, castigatoarea a fost Stroe Larisa.
Ungaria - Andorra/ 21.00 Romania - Estonia/ 21.00 Turcia - Olanda/ 21.00 Vezi desfasurarea Live Text a partidei Andorra - Romania:
• A doua semifinala va fi OLANDA-ARGENTINA, care se va juca pe Arena Corinthians, Sao Paulo, Miercuri - 9 Iulie, h 23:00 (ora Romaniei). Meciuile sunt transmise live in exclusivitate: TVR 1 si TVR HD.
Aceasta intrecere sportiva speciala va fi comentata live de Cristian Topescu, care, prin interventiile sale, va transforma meciul intr-unul accesibil si persoanelor cu deficiente de vedere prezente la eveniment.
Evenimentul va fi transmis in direct pe site-l propriu www.bucuresti21km.ro/live si pe pagina de FAcebook.com/Bucharest21km/, cu sprijinul Vodafone, Partener Comunicatii.
Meciul va fi live blog pe ProSport Echipe probabile: Romania: Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, D. Grigore, Rat (S. Filip) - Pintilii, Hoban - Torje, N.
Te asteptam la Sun Plaza sa vezi live meciurile campionatului pe cel mai mare ecran indoor full HD din tara sau pe ecranul montat in aer liber, aflat pe terasa de la etajul 1.
vor fi peste trei ore de fotbal demonstrativ si muzica live, cu momente inedite, cu premii, cadouri si surprize, alaturi de cei mai indragiti artisti:
google-analytics.com