Esti jurnalist, ceea ce este sinonim cu ocupat. Noi intelegem asta cel mai bine. Si pentru ca si noi avem probleme uneori in a deosebi informatiile interesante de cele care ne irosesc timpul, ne-am gandit sa te anuntam ca tu si publicul tau aveti acum o sansa in plus.
E vorba de o sansa in plus sa fii informat la timp, si la prima mana. Pentru asta (tu si noi o stim cel mai bine), trebuie sa vorbesti cu oamenii potriviti. Cu specialistii. Ei bine, uite care e noutatea.
Ea se numeste Key People, este o comunitate de business exclusiva, 100% romaneasca, si aici gasesti mii de oameni de afaceri importanti. Asta poate ca stiai deja, pentru ca Key People exista deja de un an (de-asta sunt deja prezenti, cum spuneam, cateva mii de oameni de afaceri de top). Insa ce nu stiai este ca tocmai am lansat o noua versiune. Avem multe noutati, iar rezultatul este ca membrii Key People comunica mai usor. Daca tu nu esti inca membru, te invitam sa arunci o privire - te vei alatura celor 21.000 de vizitatori unici care au accesat comunitatea in ianuarie, dublu fata de luna anterioara (apropo, avem o sectiune de Media bine dezvoltata).
Ce noutati au aparut in Key People?
In calitate de membru, ai pagina ta personala unde iti publici mesaje importante pentru tine si pentru business-ul tau. Toti partenerii tai din retea sunt anuntati cand scrii si pot sa intre in discutie.
Afli instantaneu cand partenerii tai publica mesaje noi si le poti urmari pe pagina personala activitatea in cadrul comunitatii, in timp real.
Pe homepage-ul Key People vezi sumarul evenimentelor din comunitate, actualizat live. Afli instant ce membri noi s-au inscris, cine s-a conectat cu cine, ce profile au fost actualizate si cine a scris pe forumul de business.
Key People este locul unde gasesti cu usurinta aproape orice specialist de top din business-ul romanesc. Tot aici ai sansa sa-ti gasesti un job mai bun.
Ai oferte speciale, gandite pentru aceasta comunitate exclusivista: reduceri la programe MBA, la bilete de avion, chiar si gratuitati.
Procedura de inscriere in Key People s-a simplificat. La fel si modul in care poti sa-ti inviti prietenii si colegii sa ti se alature in comunitate.
Key People este un produs al DailyBusiness.ro. Afla mai multe si inscrie-te: http://keypeople. dailybusiness.ro.