Cautare

449 de rezultate pentru "greva" (3.26 secunde)
Actiunile de protest vor fi demarate incepand cu data de 1 iunie printr-un protest tip greva japoneza, urmat de greva de avertisment pe 15 iunie si greva generala pe data de 22 iunie.
Federatiile sindicale care reprezinta politistii, personalul sanitar, cadrele didactice si functionarii publici au anuntat ieri ca vor face greva generala pe 5 octombrie, din cauza nemultumirilor legate de proiectul Legii unice a salarizarii. Potrivit liderilor de sindicat, la greva generala ar urma sa participe 800.000 de bugetari.
Sindicalistii vor continua si vineri protestele la sediile Presedintiei si Guvernului, iar dupa o pauza in weekend, vor continua actiunile luni si marti, urmand sa hotarasca daca vor intra toti bugetarii in greva generala pe termen nelimitat, ca urmare a masurilor de austeritate anuntate de autoritati.
"O greva generala poate duce la caderea guvernului Boc"' , pe care il puteti citi in continuare. ... Este vorba despre o simpla greva de amploare. ... O greva generala, pe mai multe domenii, poate produce, insa, demiterea Cabinetului Boc.
Parlamentarii USL isi vor intrerupe greva parlamentara Președintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, Luni, ca parlamentarii USL isi vor intrerupe greva parlamentara pentru a participa la dezbaterea Tratatului de guvernanta fiscala.
Cea mai lunga greva a salariatilor din sistemul feroviar, care a avut loc in perioada 8-30 iunie, a adus pierderi de aproximativ 600 miliarde de lei vechi societatilor CFR Marfa si CFR Calatori.
Functionarii publici din administratia locala ar putea sa sarbatoreasca sfirsitul de an in greva generala, a declarat, ieri, Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala.
Dupa o greva de avertisment care a tinut doua ore, ieri, Sebastian Oprescu, presedintele Federatiei Nationale a Functionarilor Publici (SNFP), a afirmat ca, daca ministrul de Finante nu isi va schimba opinia in ceea ce priveste rezolvarea situatiei Statutului comisarului de Garda Financiara, la 18 mai salariatii Garzii Financiare vor intra in greva generala.
Sindicalistii de la Solidaritatea nu renunta la greva Presedintele SSS, Gheorghe Tiber, sustine ca sindicatul va accepta propunerile administratiei cu conditia ca acestea sa fie valabile nu intregul an, ci pana la luna mai, cand ar urma sa se negocieze un nou Contract Colectiv de Munca.
Greva generala declansata luni dimineata de cei aproximativ 300 de salariati ai Commet Tecuci continua si astazi, in ciuda adresei trimise ieri de Iulian Tocu, directorul societatii, prin care muncitorilor li se cerea suspendarea conflictului de munca.
O obisnuita, de altfel, greva a mintii. ... Intr-un fel, tot despre o greva a mintii este vorba. ... Greva mintii poate sa insemne si asa-zisa „pata pe creier“, care uzual se numeste incapatanare.
Greva la dascali. Greva iminenta la functionarii publici. Greva la metroul bucurestean. ... Medicii ameninta si ei cu greva. Fiecare vrea cite ceva, in esenta acelasi lucru:
Greva care tinde sa se departeze pe masura ce sindicatele si patronatul vorbesc din ce in ce mai asiduu despre ea, de parca ar fi Fata Morgana. ... De cealalta parte patronatul pune pe tapet responsabilitatea celor care vor sa declanseze greva.
Daca ar fi sa enumeram categoriile mai mult sau mai putin defavorizate, care ar avea motive sa intre in greva nu ne-ar ajunge spatiul alocat acestui editorial.
Astfel, greva foamei facuta de directorul general al SC Apa Canal pentru obtinerea acestui credit s-a dovedit eficienta, inclusiv primarul Dumitru Nicolae, care a criticat protestul lui Ion Stefan, sustinind faptul ca societatea are nevoie de acesti bani pentru a functiona corespunzator.
Dupa negocieri de peste patru ore purtate ieri intre reprezentantii Sanitas si cei ai guvernului, privind majorarile salariale ale cadrelor medicale, greva stabilita pentru maine a fost anulata.
Despre liderul sindical Marin Condescu, liderul PIN a apreciat ca este sustinatorul declarat al presedintelui Basescu si ca este sprijinit in activitatile sale de catre Ionel Mantog, presedintele PD Gorj, De asemenea, Gusa a precizat ca motivul invocat de mineri pentru a intra in greva, si anume faptul ca locurile lor de munca sunt in pericol, este "fals", adevarata cauza fiind "magnitudinea dosarului de la DNA" a liderului Condescu, dosar in care nu a mai fost citat de mai bine de doi ani.
Functionarii publici si personalul contractual din administratia publica amana greva generala anuntata pentru luni pana in 16 martie, data la care ar urma sa fie finalizate negocierile cu Ministerul Muncii pe proiectul de Ordonanta de Urgenta privind sporurile si indemnizatiile.
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Grva parlamentara - o solutie Totodata, senatorul PSD Gavril Mirza a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca parlamentarii USL vor intra din 1 februarie in greva parlamentara, potrivit agentiei Mediafax.
google-analytics.com