Cautare

449 de rezultate pentru "greva" (3.25 secunde)
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administratie Fiscala, a declarat la Iasi ca "greva functionarilor publici este inoportuna, nu se justifica si cred ca functionarii publici din Finante sunt folositi ca masa de manevra de conducerea sindicatelor sau a federatiilor sindicale care au organizat greva.
Peste 2.000 de salariati de la Santierul Daewoo Mangalia au intrat, ieri dimineata, in greva generala pe termen nelimitat. ... "Aceasta prima zi de greva nu a produs nici o modificare.
Minerii si energeticienii din Oltenia au hotarât sa întrerupa greva generala.
Uzinele Dacia au reluat productia, dupa ce peste 60% dintre angajati au renuntat la greva.
Cei aproximativ 300 de salariati ai Commet SA, societate tecuceana care se ocupa de constructii metalice, continua greva generala declansata luni dimineata, desi pe parcursul zilei de ieri sindicatele si conducerea societatii au purtat o noua runda de negocieri. ... Din acest motiv vom continua greva", a declarat Iulian Necula.
Cei aproximativ 300 de angajati ai Commet SA continua greva generala declansata luni dimineata, chiar daca aceasta actiune ar duce la falimentul societatii tecucene. ... In ceea ce priveste greva angajatilor nu pot spune decat ca e un mare semn de intrebare daca asa considera muncitorii ca se poate construi.
Primii angajati din cadrul sistemului bancar care au amenintat cu greva au fost cei de la CEC. ... Decisi sa declanseze prima greva din sistemul bancar, salariatii CEC au pus in 2005 la indoiala performanta managementului.
Functionarii publici au strans semnaturile necesare pentru a declansa azi, 16 octombrie, greva generala.
Motivata sau nu, greva a avut efectul scontat. ... Insa cert este ca greva i-a luat prin suprindere pe cei mai multi. ... Altii s-au impotrivit si nu au inteles la ce foloseste greva.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Era de asteptat ca greva profesorilor sa inceapa asa, adica dupa cum vrea fiecare. Unele scoli fac ore, altele nu, unii profesori fac greva, altii fac ore pentru ca nu vor sa li se taie ceva din salariu.
Reprezentantii federatiilor sindicale din educatie intra azi intr-o greva de avertisment, intre orele 11.00 si 13.00, urmand ca din 22 mai sa fie in greva generala.
Ne-a obligat greva CFR-ului. Din primele analize a reiesit ca aceasta greva a afectat destul de putin economia, iar de aici a plecat necesitatea reevaluarii impactului retelei de cale ferata asupra functionarii economiei.
Ne-a obligat greva CFR-ului. Din primele analize a reiesit ca aceasta greva a afectat destul de putin economia, iar de aici a plecat necesitatea reevaluarii impactului retelei de cale ferata asupra functionarii economiei.
Daca dupa toate aceste actiuni de protest nu se ajunge la o intelegere, sindicatele ameninta cu greva generala. Electricienii pregatesc greva generala Cele doua sindicate din electricitate vor declansa o greva de avertisment pe 3 martie si greva generala pe 9 martie, datorita nemultumirilor legate de salarii.
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
Greva suspendata pentru o saptamana "S-a asigurat un minimum de 30% din solicitarile facute de soferi.
In plina criza financiara, functionarii publici afiliati la Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX se vor afla astazi in greva japoneza pe parcursul intregului program de lucru.
Cu datorii uriase, care depasesc 100 milioane dolari, amenintata cu executarea silita de creditori si cu greva de catre angajati, care, deocamdata, au ingropat securea razboiului, SNIF este in fata unei noi amenintari:
google-analytics.com