Cautare

449 de rezultate pentru "greva" (2.81 secunde)
De asemenea, el a precizat ca in ceea ce priveste Opozitia nu agreeaza sa se foloseasca termenul de "greva parlamentara". "Termenul de greva e nepotrivit (...) dar o atitudine rezervata, retinuta si un anumit boicot parlamentar, asta e altceva.
Referindu-se la "dialogul" cu opozitia, Sever Voinescu a spus ca in continuare "colegii socialisti" continua "greva parlamentara", actiune care ar costa bugetul Parlamentului suma de 1,2 milioane de euro si a reluat apelul catre parlamentarii opozitiei de a reveni la lucrarile parlamentare.
Cele cinci conditii ale USL pentru a renunta la greva parlamentara Senatorul PSD Dan Sova a enumerat, miercuri seara, in cadrul emisiunii "Foc Incrucisat" de la TVR Info si conditiile USL pentru a renunta la greva parlamentara, potrivit Hotnews: ... Greva nu a implicat, insa, si sistarea privilegiilor:
dupa detonarea pe televiziune, a preluat subiectul, l-a gonflat si mai rontaie din el si in ziua de azi, din el din moment ce una dintre conditiile revenirii din greva parlamentara este tocmai indepartarea Robertei.
Despre ' greva de lux ' a parlamantarilor PDL. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL.
Pentru ca piata imobiliara din Romania este dezechilibrata, iar vanzatorii profita de cererea mare de locuinte pentru a-si impune propriile reguli, singura solutie pentru ieftinirea locuintelor este greva cumparatorilor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor, membrii Sindicatului National al Finantelor Publice, au intrat in greva generala pe termen nelimitat, incepand de ieri de la ora 8:00. ... Imediat ce acesta va fi semnat de seful Fiscului, greva generala va inceta.
Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa la Arad, ca, desi este de acord cu revendicarile comisarilor Garzii Financiare, nu agreeaza forma de protest aleasa de acestia, respectiv greva generala, care ar aduce statului pierderi zilnice de 350.000 de euro.
Partea amuzanta a situatiei este ca, daca in anumite puscarii incarceratii chiar au facut urat, au spart, s-au scandalizat si chiar n-au mancat, declarandu-se in greva foamei, la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta situatia a fost putin...
Administratia colosului siderurgic si-a clarificat pozitia in procesul intentat Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) in ce priveste greva organizata cu citeva luni in urma pe platforma siderurgica, solicitind la ultimul termen de judecata despagubiri in cuantum de 3.345.694 de dolari pentru pierderile suferite de Combinat.
"Faceam cate o greva spontana si ne primeam banii. ... Muncitorii se confrunta si in prezent cu aceleasi probleme, motiv pentru care, in data de 9 iunie, cei aproximativ 300 de angajati au intrerupt activitatea pe termen nelimitat, intrand in greva generala.
De la greva si pana acum la sindicatul nostru au fost depuse 4.200 de noi adeziuni.
Lucratorii BCR membri de sindicat afiliati la Federatia Sindicatelor Independente au declansat ieri o greva japoneza, chipurile nemultumiti de conditiile de munca. Greva a fost declarata ca incepand de ieri si tinand pana vineri.
Circa 700 de sindicalisti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si colegi de-ai lor din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj (DRVC), cu sediul la Oradea, au facut ieri o greva de avertisment de doua ore, timp in care angajatii celor doua institutii nu au lucrat cu publicul si nici cu societatile comerciale.
Cum este criza financiara, sindicalistii de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu au avut bani nici de banderolele albe care ar fi trebuit sa arate ca sunt in greva de avertisment.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
In 1917, in ultima duminica a lunii februaarie, femeile din Rusia au declansat o greva pentru "paine si pace", dupa ce peste 2 milioane de soldati rusi si-au pierdut viata in timpul razboiului.
Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908.
Majoritatea organizatiilor patronale au anuntat iminenta intrarii in greva fiscala a intreprinzatorilor. Sindicatul profesorilor din invatamintul preuniversitar a anuntat greva generala pentru jumatatea lunii martie daca nu vor fi acordate cresterile salariale negociate cu fostul Guvern.
Greva la Posta. ... Cum Romania nu este insa o tara tocmai democratica si civilizata, in ciuda pretentiilor emise cu caramida in piept de toate echipele care s-au sucedat la guvernare, greva de la posta inseamna pentru 75% din cele 6 milioane de pensionari un adevarat dezastru.
google-analytics.com