Cautare

449 de rezultate pentru "greva" (3.53 secunde)
A venit si randul ceferistilor sa isi doreasca mai mult decat au, astfel ca mult anuntata si indelung amanata greva CFR a inceput in urma cu doua zile.
Cea mai lunga greva a ceferistilor din perioada postdecembrista ne-a adus in fata unei noi crize, a unor noi scandaluri si a unui nou val de stingacii din partea Guvernului Tariceanu. Greva din CFR a dat peste cap tot sistemul.
Dupa greva de avertisment de acum doua zile, profesorii se pregatesc acum de greva generala. Sindicalistii din Educatie merg astazi la Guvern, sa discute cu premierul Nicolae Ciuca si cu ministrul Sorin Cimpeanu.
Greva angajatilor din invatamint, care a intrat deja in cea de-a doua saptamina, a ajuns un veritabil razboi al nervilor, fiecare dintre cele doua tabere bazindu-se pe faptul ca ceilalti vor ceda primii.
Din pacate, greva cumplit de lunga pe care a pastorit-o impreuna cu sefii altor federatii din domeniu a pus teribil de multe probleme prea multor categorii de cetateni.
Basescu a mai facut manevra asta o data, acum doua saptamani, cand a banuit ca greva se apropie de sfarsit. ... De pilda, ca greva profesorilor s-a impus ca o incercare grea pentru actuala putere.
Au pretentii, muncesc doar in anumite conditii, greva e greva, week-end-ul e week-end, se respecta, ca nu degeaba s-a smuls prin lupta repaosul duminical.
Scolile stau cate trei - patru saptamani pentru ca dascalii sunt in greva. ... Pana si controlorii fiscali sunt in greva, dar greva lor nu este luata in seama, caci prea multe spagi si comisioane au primit de la fiecare dintre noi.
Joi, marii lideri sindicali din CFR s-au hotarat sa puna de-o greva. ... S-o puna de-o greva spontana, asa cum pretind Sala si Socaciu, cu riscul de a fi luat la bani marunti de un ministru dezorientat, pe numele lui Orban?
Trenuri, autobuze si avioane stau in loc in Germania astazi, dupa ce sindicalistii au declarat zi de greva nationala. ... Aproape toate aeroporturile germane sunt in greva, relateaza BBC.
Mii de scenaristi de la Hollywood si din industria show-urilor TV au intrat in greva. ... Este prima greva a scenaristilor din ultimii 15 ani.
Inainte de greva generala va fi una de avertisment. ... Si universitatile intra in greva generala. Este foarte posibil ca examenele sa fie anulate sau amanate, a anuntat Anton Hadar, presedintele Alma Mater.
Liderul sindical Simion Hancescu a anuntat ca negocierile cu Guvernul au esuat si ca de luni, 22 mai, va fi declansata greva generala in Educatie.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat marti, dupa intalnirea cu sindicatele, ca 15.000 de profesori au renuntat la greva generala. Totusi, cifrele arata ca peste 50% din procentul total al profesorilor este inca in greva.
Angajatii din sanatate au intrat in greva japoneza, iar joi vor organiza un mars de protest incepand cu ora 11:00, de la Guvern catre Parlament.
Actorii de la Hollywood au intrat in greva si se alatura miscarii sindicale a scenaristilor, producand astfel cel mai mare blocaj in productiile de film si televiziune din ultimii 60 de ani.
Functionarii din sute de primarii de comune din tara au facut greva de avertisment. ... Sindicalistii decid saptamana aceasta daca mai intra in greva generala, din 5 februarie, asa cum au anuntat initial.
Recenta greva a politistilor denota faptul ca, in sferele puterii, se ia serios in calcul schimbarea PDL-istului Vasile Blaga de la carma portofoliului Internelor, sustine unul dintre fostii sefi ai Politiei, chestorul Pavel Abraham, pentru Inpolitics.
Despre greva parlamentara a opozitiei si o eventuala coalitie PDL-PSD - Cred ca s-a mers prea departe cu greva parlamentara a opozitiei.
In replica la decizia Aliantei, conducerea PSD a aprobat ieri ca parlamentarii partidului sa declanseze greva parlamentara, pe termen limitat, „pana la intrarea in normalitate“, in eventualitatea in care Regulamentele Camerelor vor fi modificate fara sa se astepte sa se pronunte Curtea Constitutionala.
google-analytics.com