Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (3.39 secunde)
Presedintele in exercitiu Traian Basescu se situeaza pe locul secund in sondajele de opinie dupa un mandat marcat de confruntari cu oponentii politici si partenerii de coalitie si de falsa lupta impotriva mizeriei morale, o lupta care nu a reusit sa imbunatateasca imaginea Romaniei de cea mai corupta tara dintre membrii UE, scrie Reuters, intr-un articol preluat de site-ul Interactive Investor.
Geoana nu-si face partid, lupta pentru preluarea puterii. Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun:
Cum a devenit Geoana proscris Octavian Stireanu (Azi): Vinovat ca nu se poate Sanctionarea lui Mircea Geoana doar acopera, dar nu rezolva blocajul deciziei politice a PSD. Excluderea din partid a lui Geoana nu garanteaza schimbarea sa de la conducerea Senatului si, cu atat mai mult, numirea lui Corlatean!
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT. Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, l-a comparat pe Geoana cu "stimabilul Farfuridi".
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ce jocuri face Geoana in PSD Atacurile lansate de presedintele Senatului, Mircea Geoana, la adresa PSD sunt considerate de analisti ca un semn de blat cu Puterea. Mircea Geoana a agitat in ultima vreme spiritele in PSD.
Bogdan Tiberiu Iacob explica, pe Inpolitics, cum l-au ajuns din urma pe Geoana propriile lucraturi. Mircea Geoana are de ales intre doua variante:
Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu.
"Etalonul" de moralitate al politicii romanesti, pesedistul Mircea Geoana, vorbeste zi si noapte, pe la toate colturile, despre corectitudine si cinste, despre cum fura toti in afara de el si PSD-ul lui drag si moare de grija romanilor saraci, ca asta e rostul pe pamant al social-democratilor.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Ponta il impinge pe Geoana sa rupa PSD. ... Zilele lui Mircea Geoana in PSD sunt numarate Victor Ponta va cere azi excluderea presedintelui Senatului din partid pentru ca a refuzat sa se lase revocat din functie. Este exact ce asteapta Mircea Geoana:
google-analytics.com