Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (3.00 secunde)
Mircea Geoana (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana si-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. ... Drama este ca esecurile lui Geoana au devenit, intotdeauna, esecurile PSD, iar partidul care altadata domina scena politica a ajuns sa piarda pe linie toate bataliile.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Urmeaza Mircea Geoana. Mircea Geoana va fi exclus din PSD, sustin surse din conducerea PSD.
De ce Ponta si Iliescu il vor "mort" pe Mircea Geoana (Autor: ... In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte". ... Tu ce crezi, ca eu sunt indragostit de Geoana?
"Cine joaca pentru Basescu: Ponta, Geoana sau amandoi? ... Opozitia tocmai a anuntat ca-l da afara de la sefia Senatului pe Geoana. ... Numai ca prost calculata sau necalculata deloc, miscarea inlocuirii lui Geoana cu Corlatean nu tine.
De ce s-a certat Ponta cu Geoana, analiza pe care o puteti citi in continuare. 'Puterea mogulilor in partid, alianta cu PNL, proiectul suspendarii lui Basescu si intrarea la guvernare acestea au fost mizele confruntarii dintre fostul si actualul presedinte al PSD. Sa-l atace frontal pe Traian Basescu?
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Geoana il injura pe Ponta.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Sa va zic direct, pentru mine, de ceva timp, subiectul Geoana nu mai exista.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Daca maine plec din fruntea PSD, sunt satisfacut ca i-am facut un bine scapandu-l de Geoana Intr-o postare pe blogul personal, Victor Ponta remarca "linsajul" la care a fost supus, joi, la Dabuleni, pentru ca a atacat simultan "Regele" Geoana si "Regina" Basescu si sustine ca, si daca s-ar retrage maine de la sefia PSD, este multumit ca a scapat partidul de un "personaj cu asemenea bagaj de infrangeri, frustrari si ura".
Dezbaterea principalilor trei candidati la presedintie Geoana-Antonescu-Basescu a oferit prilejul a nenumarate "intepaturi" atat intre candidati, ca si din partea sustinatorilor contracandidatilor. ... In momentul in care Geoana a abordat tema agriculturii liberalul s-a prefacut teatral ca ii vine sa caste, abtinandu-se insa si mentinandu-si gura inchisa.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu.
google-analytics.com