Cautare

1472 de rezultate pentru "femei" (2.76 secunde)
Intr-o premiera in istoria SPD, presedintele partidului, Frank-Walter Steinmeier, se va baza pe o echipa formata din zece femei si opt barbati, alaturi de care vrea sa castige, a afirmat joi liderul intr-o conferinta de presa din Potsdam, in apropiere de Berlin.
El se mandreste ca pe cateva tinere femei a reusit sa le promoveze temporar in cele mai inalte demnitati ale statului. ... Iata trei exemple de femei a caror frumusete l-a facut pe Basescu sa-si piarda uzul ratiunii.
Doina Manolea este membra a PD-L, organizatia sector 4, condusa de primarul Cristian Poteras si vicepresedinta a organizatiei de femei a PD-L din acelasi sector.
Dezbracandu-se pana la brau, cele patru femei au scandat: ... "Ne-am exprimat astfel protestul fata de ceea ce se intampla in tara", a declarat una dintre femei, Oleksandra Sevcenko.
Mult mai importanta este prevederea egalizarii varstei de pensionare la barbati si femei, la 65 de ani, dar mai ales viteza cu care se face egalizarea. ... afirmatia ministrului muncii, conform caruia in 2030 speranta de viata va fi de 85 de ani si la barbati si la femei!
- Este necesara reducerea varstei de pensionare de la 65 la 64 ani, atat pentru femei, cat si pentru barbati - Iar pentru femei, la cerere, varsta de pensionare propunem sa fie redusa cu:
Zilele trecute, la Iasi, doua femei in varsta au decis sa isi puna capat zilelor de teama ca vor muri de foame. ... Conform purtatorului de cuvant al spitalului, cele doua femei si-au motivat gestul prin lipsa banilor si grija ca nu vor mai avea cu ce sa traiasca.
Afirmatia contrazice spusele presedintelui Traian Basescu de joi cand a decis retrimiterea la Parlament a Legii pensiilor solicitand modificarea articolului care prevedea egalizarea varstelor de pensionare la barbati si femei.
"Presedintele a trimis legea inapoi cerand o gandire asupra posibilitatii de a se reveni asupra varstei de pensionare la femei de la 65 la 63 de ani. ... Ideea de reducere a varstei de pensionare la femei este o idee buna", a declarat Radulescu.
Sunt antifeminista, adica detest criteriile cantitative si tocmai in vederea meritocratiei cred ca un guvern format din femei de calitate si tari de caracter ar fi ce trebuie acum ca sa terminam cu invarteala opozitiei in oala.
Liderul PRM ii acuza pe cei care au evacuat miercuri seara PRM din sediul pe care il ocupa in sediul din Emile Zola ca au lovit femei. ... Ei ne-au batut oameni, pe la 11 noaptea au lovit femei, le-au rasucit mana la spate.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Una, in care a facut delatiune contra propriului partid, ca nu respecta cota socialista de 30% femei, pentru ca insasi organizatia feminista sustine "singurul barbat care candideaza", in loc sa sustina una din cele doua candidate, desi "presedinta organizatiei a fost aleasa vicepresedinte al PPE cu ajutorul unei femei".
M-am speriat, prea multe femei. ... UPDATE 19.40 Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a anuntat inscrierea in partid a jurnalistei Cristina Topescu.
- care era gata de cand haul, ori s-a pus el pe ghicit, culegand din peisajul multicolor al strazii tehnocrati.Femeile fiind mai colorate, a picat pe femei. ... Inteleg ca guvernul Ciolos are cele mai multe femei care s-au perindat prin scaunele Executivului de la Revolutie pana azi.
Potrivit reprezentantilor salonului, majoritatea clientilor sunt femei. ... Indiferent ca vorbim de femei sau barbati, respectul si grija personalului pentru clienti sunt extrem de importante.
O alta concluzie care se poate desprinde pentru luna februarie este faptul ca a scazut numarul somerilor cu studii superioare, fiind doar de 317, dintre care 190 de femei.
Daca în urma cu zeci de ani carierele de succes erau atribuite aproape în exclusivitate barbatilor, în prezent, tot mai multe femei se afirma.
Daca în urma cu zeci de ani carierele de succes erau atribuite aproape în exclusivitate barbatilor, în prezent, tot mai multe femei se afirma.
Astfel, in luna iulie in Bihor exista 6.366 de someri inregistrati, dintre care 2.788 sunt femei. ... "Pentru anul 2008 ne-am propus 36 de programe de formare profesionala pentru 715 persoane, aproape jumatate, femei.
google-analytics.com