Liderul PRM ii acuza pe cei care au evacuat miercuri seara PRM din sediul pe care il ocupa in sediul din Emile Zola ca au lovit femei. El s-a ales cu bratul in ghips.
"A fost o busculada teribila acolo care a bagat doi oameni in spital: pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. Eu nu stiu in care moment am fost lovit si am facut fractura de brat, eu nu fabulez, nici sotia mea nu stie. Au fost două momente dramatice: cand a fost data afara presa si cand au venit cu totii peste mine. Ori atunci am fost lovit de usa de fier forjat, ori cand a venit fratele meu. El a vrut sa intre inauntru nu l-au lasat. Loviti un general al Ministerului?, am tipat. Atunci s-ar fi putut sa fiu lovit. Pe moment nu am simtit. Aseara am simtit dureri teribile la bratul stang. M-am dus la Medicina legala, de acolo m-au trimis la Spitalul Militar: fractura parcelara radiala mana stanga. Am crezut ca sunt durerile de la un brat suferind, dar au devenit atroce. Ei ne-au batut oameni, pe la 11 noaptea au lovit femei, le-au rasucit mana la spate. Le-a filmat cineva cu un telefon mobil care e la Pitesti. Ce-au cautat ei in biroul meu de parlamentar european. Nu au prezentat niciun act, nicio dovada. Au agresat un parlamentar european, trimisi de Traian Basescu", a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV.
"Ma doare teribil, mi s-a umflat mana. Mi-a fost facuta radiografie, aveam si tensiune. Nu e usor sa fi dat afara si cu cateii pe care ii aveam. Am depus plangere penala impotriva lor si maine voi atasa si certificatul medical", a adaugat Vadim Tudor.