Cautare

1472 de rezultate pentru "femei" (3.41 secunde)
A semnat trei carti de poezie, a intrat in Uniunea Scriitorilor, a iubit femei, si-a facut tabieturi (nes + sedative + vodca + tigari Bucegi + tigari Kent), i-au facut socuri electrice, si-a revenit, apoi a inceput din nou sa vada nesfarsite campii pe tavanul dormitorului sau.
Rodrigo Borgia in realitate avea deja alti trei fii de la alte femei, mai mari decat fiii cu Vannozza:
Tot de organizatia municipala democrata tin in mare parte si rezultatele alegerilor pentru sefia organizatiei judetene de femei a PD, desfasurate sambata.
Multe femei sufera de spasme in timpul sarcinii, cele mai multe afectind picioarele. ... Desi spasmele pot apare oricind multe femei insarcinate le raporteaza noaptea.
Incredibil, dar cateva minti hade au putut chiar sa reproseze unor femei cu suflet vizita pe care au facut-o ieri centrului de la Techirghiol: ... cate patru sau cinci femei, aflate practic in stare vegetativa, inghesuite intr-o camaruta de cativa metri patrati, fara geamuri si lumina.
Incredibil, dar cateva minti hade au putut chiar sa reproseze unor femei cu suflet vizita pe care au facut-o ieri centrului de la Techirghiol: ... cate patru sau cinci femei, aflate practic in stare vegetativa, inghesuite intr-o camaruta de cativa metri patrati, fara geamuri si lumina.
1966 pg 44-45.) elaborat de catre psihologul american Sandra Lipsistz Bem, care cuprinde un numar de saizeci de atribute considerate dezirabile pentru barbati sau femei ori pentru ambele categorii considerate impreuna.
Dupa ce acum cateva saptamani, Ludovic Orban critica traseele politice ale unor femei precum Elena Udrea sau Mioara Mantale, care s-au ajuns dupa ce au poposit prin paturile politicienilor, a venit moment Elenei Udrea sa jigneasca.
Unul a ramas mai inapoi si au strigat niste femei: ... erau barbati si femei; jos erau copii; toti stateau in jurul meu.
Aproape toate sarcinile dupa varsta de 50 de ani necesita asistenta specializata, fie ca este vorba de medicamente pentru fertilitate, suplimente hormonale, sau mai frecvent, ovule de la alte femei donatoare.
Cancerul mamar este cancerul invaziv cel mai frecvent intalnit la femei in intreaga lume, iar numarul de cazuri diagnosticate este in crestere.
In timp ce abdomenul este foarte sensibil, multe dintre femei raporteaza o durere atunci cand stau intinse pe spate si cu picioarele indoite.
Acest tip de rana deschisa, cu vindecare intarziata, afecteaza in general persoanele in varsta (1-3 % dintre persoanele cu varsta de peste 65 de ani) si este mai frecvent la femei (80% dintre pacienti sunt femei).
Dintre cei 720.000 de romani care isi serbeaza onomastica azi, 30 de noiembrie, de Sfantul Andrei, 368.523 sunt barbati si 349.079 sunt femei. ... In cazul femeilor, 293.745 poarta numele de Andreea, 26.325 Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea.
Jon Austin aminteste ca, in Statele Unite, exista si o Comunitate pentru copii hibrizi, ai unor femei care pretind ca au avut relatii sexuale cu nepamanteni reptilieni.
Cu totii cunoastem unele dintre acele femei care au ajuns la despartire din cauza unei atitudine negative.
Judecand dupa dimensiuni, s-a ajuns la concluzia ca modeleaza mai degraba craniul unei femei. ... Realizat dintr-un cuart cenusiu, ET face parte din colectia particulara a unei femei care crede ca acesta are puteri miraculoase, putand vindeca orice boala.
Peste tot in Romania, ielele sunt imaginate ca femei tinere, imbracate in alb, despre care se crede ca ar aparea mai ales noaptea si ar face rau, in special barbatilor care au intrat in contact cu ele.
n.n.) a ramas mai inapoi si au strigat niste femei: ... erau barbati si femei; jos erau copii; toti stateau in jurul meu.
Pe durata acestor zile, vei avea asteptari de dezvoltare de evenimente importante in viata unei fete sau a unei femei tinere din viata ta. ... Ipocrizia sau actiunile negandite dar rautacioase ale unei femei tinere te vor confuza pentru ca nu te asteptai la asemenea actiuni din partea ei.
google-analytics.com