Cautare

1472 de rezultate pentru "femei" (5.08 secunde)
Unele femei pot experimenta in perioada sarcinii cea mai frumoasa si stralucitoare piele, in timp ce altele sunt supuse unor afectiuni care le influenteaza bunastarea si le dau de gandit.
In Romania, cele mai multe femei depistate cu neoplasm ajung la doctor in stadiul 2 sau 3 al bolii. ... Incepand din luna octombrie, peste 1.000 de femei din mediul rural vor beneficia de examinari medicale gratuite in vederea depistarii cancerului de san.
Analizele hormonale pentru femeie In cazul analizelor hormonale exista o oarecare diferenta, cu toate ca in mare atat la barbati cat si la femei sunt verificati cu aproximatie aceeasi hormoni.
Vin barbati care au relatiile subrede, vin femei care nu pot sa dea nastere unui copil. ... Intrebat de ce trimite astfel de pedepse Dumnezeu la unele femei, preotul Dumitrean ne spune:
La inceputul studiului stiintific, 20 de femei si 16 barbati au fost impartiti in doua grupe. Jumatate din femei au completat un antrenament de jumatate de ora pe o bicicleta conventioanala ergometrica sau pe o banda de alergat, de trei ori pe saptamana.
Durerea menstruala este o parte obisnuita a vietii pentru multe fete si femei si in continuare gasiti un ghid al cauzelor durerii menstruale. ... La unele fete si femei, durerile menstruale sunt usoare, dar la altele durerile pot fi mai puternice.
Potrivit Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, aproape 800 de femei au murit in Romania din cauza violentei domestice, in ultimii 7 ani.
Se pare ca, de fapt, sperma este benefica pentru femei. ... Intr-un studiu, cercetatorii au intervievat femei care faceau sex cu prezervativ si femei care nu foloseau prezervative.
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continua campania Nu am facut destul prin care isi propune sa le ajute pe femei sa constientizeze cat de important este sa mearga la medic constant.
Despre LEGE Toti astia de aici care cititi acuma aceste randuri sunteti nascuti din pantec de femeie, in urma impreunarii unei femei cu un barbat. ... Prea multe femei.
Pe parcursul campaniei, s-a contrazis singur neincetat, a scandalizat cu opiniile sale, spuse sau dezvaluite de presa, cu privire la afaceri, femei, relatii internationale, politica si presa. ... In timpul campaniei, el a insultat femei, musulmani, hispanici, afro-americani.
Domnule Iohannis, gratiati cele 14 femei cu burta la gura! ... Aflu ca in cei 27.000 (circa) de angajati in ispasire, s-ar gasi si 14 femei gravide.
La sfarsitul saptamanii trecute, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei speciali, in frunte cu Mirela Retegan, au reusit sa invinga temerile de a iesi din casa pe un viscol napraznic si au reunit peste o suta de femei care au primit sfaturi din partea doctorilor si a specialistilor.
Vine un moment in viata unei femei cand isi doreste cu ardoare sa ramana gravida si nu are prea multa rabdare pana cand dorinta fierbinte de a-si strange pruncul la piept nu se implineste.
In momentul in care aceasta arie este stimulata, se produce orgasmul care, la unele femei, este insotit de expulsia prin uretra, a unui lichid, foarte asemanator urinii (ejaculare feminina).
Viziunea unei femei poate schimba lumea. ... In memoria realizarilor de pionierat ale companiei Bertha Benz, Daimler si Benz Foundation organizeaza, din 1987, o cursa Bertha Benz, in care sunt femei care s-au distins in stiinta, afaceri, politica si societate.
De la inceputul campaniei, in comuna Varasti au fost oferite servicii medicale pentru 126 de femei, realizandu-se 123 de teste Babes-Papanicolau si 52 mamografii.
Nici macar revistele pentru femei nu ajuta prea mult, acestea scriu despre ce cred femeile ca ar dori. ... Barbatii cu aspect obisnuit In vreme ce evolutia le face pe femei sa arate din ce in ce mai bine, nu acelasi lucru se poate spune despre atractivitatea barbatilor.
Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului CELE MAI RELE ZODII DE FEMEI 1. ... CELE MAI BUNE ZODII DE FEMEI 1.
google-analytics.com