Cautare

1472 de rezultate pentru "femei" (4.84 secunde)
"Multi întreprinzatori nu au încredere în femei si în capacitatea lor de munca. Au fost situatii în care cineva mi-a spus foarte clar ca el nu discuta cu femei", a precizat Georgeta Toma.Totusi, existenta firmei si dezvoltarea sa constanta în timp sunt o marturie ca se poate.
Ideea le-a venit la seminarul „Zilele Femeilor Întreprinzator“, organizat de OTIMMC Craiova.Zeci de femei cu spirit întreprinzator au participat miercuri la seminarul „Zilele Femeilor Întreprinzator“, organizat la Craiova de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova.
Aproape surprinzator, femeile de afaceri fac fata mult mai bine recesiunii decat barbatii, iar in unele cazuri, prezenta unei femei in cadrul unei companii, poate face diferenta dintre faliment si succes.
Pensia anticipata se acorda cu cinci ani inainte de implinirea varstei standard de pensionare, doar daca asiguratul a depasit cu cel putin 10 ani stagiul complet de cotizare de 27 de ani si opt luni la femei si de 32 de ani si opt luni la barbati.
Fondurile au fost folosite pentru constituirea stocurilor, branding si dezvoltarea site-ului de shopping online, promovare si cercetare de piata. "In domeniul accesoriilor pentru femei, cererea este in crestere, mai ales pentru accesorii de calitate accesibile ca pret.
Arianna Huffington, femeia din spatele acestui nou model de media business, a ocupat locul al 12-lea intr-un clasament realizat in 2009 de revista Forbes al celor mai influente femei din industria media si locul 28 in clasamentul de anul trecut al celor mai puternice femei din lume.
Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati. ... et 1 si 3 - moda femei;
Fie ca sunt in cautarea unor incaltari comode pentru o iesire la munte, fie ca vor sa iasa in evidenta la o petrecere sofisticata, Deichmann ofera clientilor sai variante la moda, de la marci precum Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Nike sau Adidas.  Botine cu nituri ornamentale, ghetute colorate cu talpa ortopedica, cizmulite cu siret, pumps clasici sunt doar cateva dintre noutatile sezonului pentru femei.
Dintotdeauna pasiunea italiana este in slujba frumusetii oricarei femei. La nouba puteti gasi produse de make-up pentru ochi, fata, buze si maini.
Cum au disparut 12.000 de lei din contul unei femei din Bucuresti Atentie de la ce bancomate retrageti bani sau pe ce site-uri intrati atunci cand vreti sa faceti tranzactii online! ... 12.000 de lei dintr-un foc, s-au facut nevazuti din contul unei femei din Bucuresti.
De data aceasta ne-am adresat femeilor din sport, dat fiind ca a fost ziua de 8 martie, dorind sa le aratam in acest mod ca le pretuim atat ca sportive, cat si ca femei", a declarat Bogdan Cherciu, director marketing Puratos Romania.
Va fi un moment mai delicat pentru noi sa jucam fara spectatori dupa acel incident nedorit, dar speram ca or sa vina femei si copii cat mai multi, poate veti face anunturi si in ziare, si la radio.
12 Peste 2.000 de femei si copii sustin Rapidul din tribune. ... UPDATE 21.29 Cele doua echipe intra pe teren, in tribune sunt numai femei si copii sub 14 ani, in jur de 2.000 de spectatori.
SUPER galerie foto cu cele mai dorite femei din lume! ... Cele 12 femei alese pentru anul 2015 sunt modele estetice de referinta pentru lumea actuala si reprezinta stereotipuri pe care moda sau sistemul le impun acum.
Aproape 70% dintre persoanele care fac Pilates aici sunt intre 27 si 45 de ani, preponderent femei. Dar sunt si fetite intre 12 si 14 ani, care vin impreuna cu mamele lor, femei tinere, active profesional, dar si persoane in varsta, interesate de mentinerea conditiei fizice.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
AUDREY HEPBURN este considerata si in prezent un model de frumusete si eleganta, fiind de nenumarate ori considerata ca una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile.
- Costul compasiunii este resimtit in mod special de femei, iar acest lucru se intampla din cauza a doua lucruri legate de stresul la femei:
De asemenea, la nivel national, statistica arata ca 50,41% din totalul celor care au cont sunt femei, fata de 49,59% barbati.
Google a ales pentru 8 Martie 2017 un doodle care aminteste de femei care au marcat prin actiunile lor istoria planetei si au avut o influenta majora asupra lumii.
google-analytics.com