Cautare

1472 de rezultate pentru "femei" (3.50 secunde)
Cand stim ca e ceva mai grav ca o infectie La nivel global, peste 550.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de col uterin in 2018, iar peste 310.000 de femei si-au pierdut viata din cauza acestei boli.
Femei de succes sau femei de mai mare rasul? ... Sunt femei pe seama carora ne intrecem sa facem bascalie. Poate ca merita sau poate ca nu ne putem abtine.
Atat de glumeti (nu in sensul de "glumeti" care necesita internare la Palazu) incat ni se pare o simpla joaca sa spunem ca am fost cu presedintele tarii la femei.
De la firma Galimard avem doua parfumuri barbatesti si doua parfumuri pentru femei plus patru creme pentru femei (de caviar si de zi) si un parfum de interior (de camera) si am comandat un parfum extraordinar pentru femei Shantoung (la 100 ml apa de parfum costa 200 RON).
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
Cinci femei aflate in autoturismul Opel albastru au murit pe loc dupa ce au intrat in coliziune cu un tir. ... Cele 5 femei aveau varste peste 40 de ani si se pare ca au decedat pe loc.
Potrivit primarului municipiului Curtea de Arges, Nicolae Diaconu, victimele sunt trei barbati si cinci femei, iar intre acestea se afla un fost consilier local PNL, dar si parintii unui fost consilier judetean, tot PNL. "Sunt opt persoane din Curtea de Arges, trei barbati si cinci femei.
Avem nevoie de 300 de ani pana echilibram diferenta dintre barbati si femei. In Romania sunt aproape 600.000 de femei actionare sau asociate in companii active pe piata.
Printre vedetele noastre egalitatea intre femei si barbati reprezinta un drept fundamental. ... "Femei in Parlament" continua mesajul "Macarena", spune artista, si a gandit noua melodie ca o sustinere pentru femei in pozitii de lider.
Asa s-a organizat seminarul de formare pe marketing politic, eveniment pe care il consideram profitabil pentru Organizatia Judeteana de Femei a PNL. Au venit invitati de la Organizatiile PNL din Braila, Buzau, Constanta, Vaslui, Iasi”, ne-a spus presedintele Organizatiei Judetene de Femei PNL Galati, Magdalena Gaiu.
Fostul sef al Politiei Cernavoda nu batea insa numai femei insarcinate.
pentru 3 posturi candideaza 11 femei iar pentru restul de opt locuri se bat 26 de barbati.
• Victor Ponta a invatat sa spuna ‘‘Buna ziua‘‘ prin gesturi In Baia Mare, intre 16.45 - 17.00, a avut loc lansarea proiectului "Inovarea in ocupare pentru femei - Voci pentru comunitate" - beneficiar ASSOC Baia Mare, unde valoarea proiectului este de 12.000.000 lei.
Doua femei rrome si un baiat abia trecut de majorat sint pusi sa se dezbrace. ... Linga agentie alte doua femei care trebuiau preluate de o prietena au ramas singure.
Lor li s-au alaturat si organizatia de tineret si cea de femei.
Conferinta nationala a organizatiei de femei a PRM a desemnat-o ieri pe Angela Buciu drept lider, desi este membra de partid de doar un an. ... Mitzura Arghezi, cea care a condus organizatia de femei PRM timp de sapte ani, a ramas doar cu functia de presedinte de onoare.
La inceput de an, PD Mangalia isi va reinnoi si conducerea Organizatiilor de tineret si de femei. ... Aceasta reactualizare are loc pe fondul apropiatelor alegeri la Organizatia de tineret si la cea de femei, care se vor desfasura primele pe 12 februarie si catre sfarsitul lunii celeilalte.
- Femei tinere, studente, fete care se duc la Filarmonica, cu violoncele in spate, ca o armata de teroriste, imi descrie una din privelistile de pe Cuza-Voda.
Alegerile pentru Organizatia de Femei a filialei vor avea loc, cel mai probabil, la jumatatea lunii martie. ... Dupa ce tatal conduce filiala PD Mangalia, iar fiul pe cea de tineret, ma astept ca la alegerile la Organizatia de Femei sa fie "propulsata" doamna Negrea...", ne-a declarat Florin Maftei.
Potrivit Madalinei Popa, presedinta organizatiei municipale de femei a PD, acest lucru e necesar, in conditiile in care populatia Romaniei este reprezentata in proportie de 51% de femei, dar sunt reprezentate in Parlament de un procent de doar 11%, iar in administratia locala de 5%.
google-analytics.com