Reader’s Digest lanseaza Secrete Bine Pastrate, 1.500 sfaturi si sugestii utile pentru a economisi timp si bani.
Aceasta este o carte care n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa, mai ales acum, in vremuri de criza.
Titlul este disponibil incepand cu data de 14 septembrie si se poate comanda de pe site-ul www.erd.ro si la tel 021-305.41.97. Cartea dezvaluie o multime de "mici secrete" din diferite domenii ale vietii de zi cu zi (facturi de utilitati, banci, supermarketuri, dealeri sau reparatii auto, hoteluri, linii aeriene, restaurante, sistemul sanitar, societatile de asigurari, locul de munca, sistemul educational etc.) si ofera solutii simple si eficiente pentru a evita cheltuielile inutile sau pierderea de timp — totul direct de la profesionistii din interiorul sistemului. Aflam astfel ce ne ameninta sanatatea, strategii ale supermarketurilor pentru a te convinge sa cumperi cel mai scump produs, smecherii la care recurg unii depanatori, tactici rar dezvaluite de vanzare a masinilor, trucuri de pe urma carora beneficiaza companiile de asigurari, reguli nescrise de care managerii firmelor si specialistii in resurse umane chiar tin seama, ponturi inteligente de la turistii de sezon si multe altele.
"Uita de fidelitate - Daca ramai la acelasi furnizor de telefon, internet sau televiziune an dupa an, este foarte posibil sa platesti prea mult. Fii pregatit sa schimbi regulat furnizorul, pentru a obtine cea mai buna oferta. Odata ce afli indeajuns de multe despre aceasta, merita sa suni furnizorul actual si sa-i spui ca vrei sa-l schimbi: s-ar putea sa primesti o oferta imbunatatita, pentru a ramane clientul retelei.
Traim intr-o lume complexa, care devine din ce in ce mai confuza. Si, oricat ai incerca, cateodata pare imposibil sa tii pasul cu cei care iti vor banii. Motiv pentru care avem cu totii nevoie de Secrete bine pastrate."