Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (2.78 secunde)
In oricare alta pozitie am fi care priveste guvernarea statului roman datorita si exclusiv romanilor, de pretutindeni, avem responsabilitati, obligatii si indatoriri fata de toti acestia. ... Cele intamplate acum doi ani au avut ca unic temei viitorul natiunii si binele exclusiv al romanilor.
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Imprumuturi exclusiv pentru doamne!
Raportarile statistice arata ca 118 furnizori (85% dintre furnizorii autorizati) folosesc exclusiv reteaua proprie de distributie, 5 furnizori (4%) lucreaza atit prin reteaua proprie, cit si prin reteaua unei alte companii autorizate, in timp ce 15 furnizori (11%) se folosesc exclusiv de reteaua unei alte companii.
anunturile publicitare exclusiv literare, care nu contin cifre; ... anunturile publicitare orale efectuate exclusiv in interiorul magazinului pentru reduceri de preturi la un anumit raion, pentru o foarte scurta perioada a unei zile de vanzare;
Astfel, intr-o prima faza IMM vor beneficia de o alocatie financiara nerambursabila care nu poate depasi echivalentul in lei noi a 10.000 de euro, pentru intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, exclusiv TVA, ii in acelasi timp nu poate acoperi mai mult de 60% din valoarea proiectului de investitii.
Potrivit agentiei ruse care citeaza publicatia "Delo", Dmitri Parfenenko, vicepresedintele Fondului Proprietatii de Stat din Ucraina a trecut la promovarea deschisa a intereselor omului rus de afaceri Vadim Novinski, unul din pretendentii la dreptul exclusiv de a finaliza lucrarile de constructie a combinatului minier de la Krivoi Rog.
Activitatea necesita insa uzitarea de imprimante inkjet si laser, iar aprovizionarea cu consumabilele necesare era dificila (la momentul respectiv piata de consumabile era slab acoperita - se gaseau aproape exclusiv consumabile originale, la preturi ridicate).
Accize reduse pentru biodiesel Potrivit reglementarilor fiscale, benzina cu plumb care contine biomasa are o acciza de 536,06 euro/tona, comparativ cu 547 de euro pe aceeasi cantitate, in cazul benzinei obtinute exclusiv din petrol, benzina fara plumb este accizata cu 416,56 euro/tona, fata de 425 euro/tona.
Potrivit unui raport al Institutului National de Statistica dat publicitatii in cursul zilei de ieri ponderea statiunilor de pe litoralul autohton (exclusiv orasul Constanta) in totalul sosirilor si innoptarilor care au avut loc in toate unitatile turistice din Romania in luna ianuarie 2007 a fost de numai 1%, respectiv de 1,2%.
Cam in aceeasi perioada, uzina de la Mioveni a produs pentru foarte putina vreme modelul Dacia 2000, adresat exclusiv nomenclaturii de partid, masina fiind in fapt varianta romaneasca de Renault 20.
Analiza bonitatii solicitantului stabileste limita de credit În ceea ce priveste cardul de credit, limita de credit este obtinuta exclusiv pe baza analizei bonitatii solicitantului. ... Acesta este destinat exclusiv platii facturilor emise de furnizorii de utilitati în întreaga retea de ATM-uri BRD si la POS. 
Ford intentioneaza sa fabrice un nou model de automobil care va fi construit exclusiv la uzina din Craiova, urmand ca productia unitatii sa fie destinata in special exportului, a declarat presedintele Ford Europa, John Fleming.
Proprietarii vehiculelor cu doua axe cu masa de peste 15 tone, angajate exclusiv in operatiuni de transport intern, vor plati mai mult cu circa 18,7%, rezultand o taxa cuprinsa intre 278 si 630 lei, diferentiata in functie de sistemul de suspensie.
Disponibilizarea angajatilor AVAS a fost decisa de Guvern, printr-o hotarare care prevede ca numarul maxim de posturi in structura organizatorica a institutiei este de 510 locuri, exclusiv presedintele si vicepresedintii.
Actionarii firmelor listate la bursa vor putea decide retragerea de pe piata numai daca in ultimele 12 luni anterioare convocatorului AGA au fost realizate mai putin de 50 de tranzactii, exclusiv intre persoane implicate, si actiunile transferate reprezinta sub 1% din capitalul social.Pentru a hotari retragerea de la tranzactionare, societatile comerciale vor include in convocatorul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), ca punct distinct pe ordinea de zi, prezentarea raportului intocmit de un evaluator independent cu privire la pretul pe actiune care urmeaza a fi achitat in cazul retragerii actionarilor din cadrul emitentului, potrivit unui proiect de regulement elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).In cadrul AGEA, administratorii prezinta actionarilor si concluziile evaluatorului independent inregistrat la CNVM privind pretul unei actiuni, ce reprezinta pretul minim pe care il pot obtine actionarii care nu sunt de acord cu hotararea privind retragerea.
Pentru a avea succes într-o afacere care se bazeaza pe importuri, este nevoie de mult mai mult decât de un contract exclusiv de distributie.Wissen Techonologies este una dintre companiile specializate în importul, producerea si distribuirea articolelor sanitare automate (pe baza de senzori), structurilor metalice (balustrade de inox) si placarilor exterioare cu panouri compozite.
Pentru a avea succes într-o afacere care se bazeaza pe importuri, este nevoie de mult mai mult decât de un contract exclusiv de distributie.Wissen Techonologies este una dintre companiile specializate în importul, producerea si distribuirea articolelor sanitare automate (pe baza de senzori), structurilor metalice (balustrade de inox) si placarilor exterioare cu panouri compozite.
"Daca persoana care solicita indemnizatia de somaj a lucrat in Romania pentru o perioada mai mare de patru saptamani, cotele procentuale se aplica exclusiv asupra mediei salariului de baza lunar brut realizat in perioada in care si-a exercitat activitatea in Romania", a precizat Laura Nicolaescu.
Ulterior, presedintele ANRM de la acea data, Bogdan Gabudeanu, a fost eliberat din functie, fiind inlocuit de Maracineanu.Drept exclusiv de exploatareÎn 1992, compania Rompetrol, care reprezenta la acea data statul roman, si consortiul format din firmele Enterprise si Canadian Oxy, au incheiat un acord de explorare si impartire a productiei.
google-analytics.com