Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (3.21 secunde)
Prin lansarea showroom-ului dedicat, Optima Derma Line - distribuitorul exclusiv in Romania al unor branduri dermato-cosmetice recunoscute si certificate de comunitatea stiintifica internationala - isi continua misiunea de educare a publicului roman in vederea efectuarii unor alegeri corecte raportate la nevoile zilnice de igiena faciala, orala sau corporala, precum si la cele specifice, rezultate in urma diferitelor afectiuni medicale/fungice/bacteriene ale pielii (dermatite, cuperoza, alopecie, hipersudoratie, acnee, psoriazis, atopie etc).
Insa, infertilitatea nu e o problema exclusiv feminina, barbatii confruntandu-se si ei cu acest flagel. ... Stresul de zi cu zi si alimentatia dezechilibrata afecteaza calitatea spermei la barbati, astfel ca, astazi, infertilitatea nu e o problema exclusiv feminina.
Este vorba despre produse unice de ingrijire realizate in Israel si Elvetia, unele exclusiv adaptate pentru centrul din Bucuresti. ... Unele sunt exclusiv adaptate pentru centrul din Bucuresti?
Intr-un interviu acordat exclusiv Digi Sport, Mirel Radoi si Vlad Chiriches au prefatat partida decisiva pentru calificarea la primul baraj CM 2022, Romania - Islanda.
„fabrică“ de jucării scumpe, construite exclusiv de bogaţi şi în interesul bogaţilor, ar putea funcţiona la fel de bine şi într-o ţară ... aşa ceva aparţin exclusiv populaţiei.
Mai rau este ca ar trebui luate masuri pentru amenajarea de trotuare si drumuri laterale pentru circulatia pietonilor, vehiculelor cu tractiune animala, a tractoarelor, de piste pentru biciclete, precum si de benzi destinate exclusiv transportului public de persoane.
- Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Branza de tip Emmentaler nu este un produs exclusiv elvetian, a decis Tribunalul General al Uniunii Europene. O organizatie profesionala elvetiana dorea sa obtina un statut protejat pentru termenul Emmentaler in Uniunea Europeana.
Executivul PSD mai acuza opozitia de "omiterea esentei actiunilor politice: aceea de a te afla exclusiv in slujba cetateanului”.
O foarte placuta surpriza pentru mine a fost alegerea domnului Vacaroiu si a domnului Dorneanu de catre colegii nostri, pentru ca un partid nu poate fi facut numai din primadone si oameni care exclusiv dau bine pe sticla, cum se spune.
Exista totusi numeroase persoane publice care, avand cunostinte limitate despre liberalism, induc o perceptie eronata despre acest mod de viata, bazandu-se, pana la urma, pe argumente exclusiv de natura istorica, si nu economica.
Senatorul György Frunda a declarat ieri ca, in eventualitatea unei aliante postelectorale, UDMR va accepta exclusiv formula unei aliante guvernamentale.
Inlocuirea stafului PSD cu un comitet de coordonare format exclusiv din oameni apropiati lui Nastase a reprezentat varful conflictului din interiorul partidului.
Dar, repet, in privinta PD este exclusiv meritul lui Traian Basescu. Este o evolutie normala, dar nu este o certitudine de durata.
Colegii de partid si de consiliu ai lui Ludovic Keizer au avut insa alte opinii, iar cind propunerea a fost supusa aprobarii, acestia au votat impotriva, astfel ca cele 200 de milioane nu au fost alocate FC Olimpia, desi Mircea Govor a declarat ca este de acord ca incepind cu anul viitor, FC Olimpia sa devina exclusiv a Consiliilor Judetean si Local, in baza unei asocieri legale.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Cristian Danilet spune ca membri CSM ar trebui sa lucreze exclusiv pentru CSM, sa nu mai fie si sefi de instante si judecatori.
Competenta privind incuviintarea unei adoptii revine, potrivit noii legi, exclusiv instantelor judecatoresti. Un copil poate fi adoptat pana la implinirea varstei majoratului civil, iar o persoana majora - numai daca adoptatorul sau familia adoptatoare a crescut-o in timpul minoritatii sale.
Insa nu este exclusiv succesul actualilor guvernanti, ba dimpotriva. Aduceti-va aminte ca, inainte de 1 ianuarie 2007, a existat acel moment al incordarii si temerilor, cand Alianta PNL-PD arata cu degetul catre PSD ca nu a negociat corespunzator cu Uniunea Europeana.
“Cred ca trebuie sa depasim faza in care relatia romano-ungara era calata exclusiv pe problema minoritatilor si trebuie sa vedem interesul nostru comun legat de proiecte in folosul ambelor tari“, a declarat Tariceanu.
google-analytics.com