Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (3.50 secunde)
Sotia fotbalistului celebru lamureste totul! Lena Enache ne-a oferit un interviu, dupa zvonurile care au aparut despre ea si Gabi.
Petre Grigoras a anticipat aceasta cadere a echipei si trage un semnal de alarma. ... Stoica, Baicu - Enache, Naidin, Ispir, Zuluf - Nastasie, Ayza. ... Petre Grigoras.
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
PD intentioneaza sa-i convinga pe fostii democrati Octavian Podeanu, Petre Gongu si Corneliu Sabetay sa revina in partid dupa ce acestia au dezertat la PSD in preajma alegerilor locale din 2004.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
PDL Constanta saluta, prin intermediul purtatorului de cuvant Mihai Petre, alegerea facuta de PSD, care l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe Marian Vanghelie. Democrat-liberalul Mihai Petre s-a declarat convins ca, dupa aceasta decizie, PSD "se va cantona in jurul unui procent de maxim 20%".
Presedintele Fortei Democrate (FD), Petre Roman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca saptamana viitoare va depune la Tribunalul Bucuresti o solicitare pentru a prelua denumirea de Partidul Democrat de catre partidul sau.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
Ceea ce inseamna ca unul dintre cei doi pedelisti nominalizati initial pentru cele doua posturi de subprefecti ai Constantei - Mihai Petre si Mircea Iustian - este “sacrificat”.
Plecat pe alte drumuri ale politicii, fostul premier Petre Roman a comentat sansele fostilor sai colaboratori la prezidentialele social-democrate.
Secretarul de stat din MAI, Dan Valentin Fatuloiu, a confirmat ieri ca a cerut demisia sefului IGPR, chestorul Petre Toba.
Traian Igas a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca premierul Emil Boc a acceptat cererile de schimbare din functii a lui Petre Toba, fost sef al IGPR, si a lui Dan Valentin Fatuloiu, fost secretar de stat in MAI.
Directorul RAADPFL, Ion Petre, a confirmat ca lucrarea i-a fost data „asa“. ... Nu, nu avem contract si nici comanda, ni s-a dat asa...“, a spus Petre.
Directorul RAADPFL, Ion Petre, a confirmat ca lucrarea i-a fost data „asa“. ... Nu, nu avem contract si nici comanda, ni s-a dat asa...“, a spus Petre.
Directorul executiv in cadrul Organizatiei Nationale Interprofesionala Vitivinicola, Petre Mocanu, ne-a declarat ca recoltarea in podgoriile Cotnari, Recas, Dobrogea si Dealu Mare a inceput inca de saptamana trecuta. "Singurele regiuni intarziate sunt Podisul, podgoriile Jidvei si zona Tarnavelor", precizeaza Petre Mocanu.
google-analytics.com