Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (3.91 secunde)
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul"
pe Petre Grigoras, in timp ce Stromajer nu s-a mai intors din Slovenia, dupa ce o gorjeanca i-a intentat proces de paternitate. ... Cei doi au semnat deja contracte cu Pandurii, desi Petre Grigoras ar fi vrut sa-i vada mai intai la lucru.
Fotbalistul a fost consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, iar diagnosticul, entorsa de genunchi si intindere a ligamentului colateral intern, nu i-a picat deloc bine lui Petre Grigoras. ... A pierdut startul campionatului, cel putin primele cinci etape sta", a declarat Petre Grigoras.
Petre Grigoras nu are concluzii favorabile dupa primele trei amicale ale pandurilor in Antalya. ... Tehnicianul Petre Grigoras critica defensiva, slabita prin plecarea lui Chiriches si accidentarea lui Adi Rusu, dar este increzator ca noii titulari, Ungurusan si Cardoso, se vor adapta pana la finalul pregatirii.
Petre Grigoras confirma interesul pandurilor pentru varful din Mali, Mahambe Tamboura. ... Petre Grigoras nu a dorit sa dea nume, insa dupa indicii strainul este atacantul echipei FK Shkendija, Mahambe Tamboura, singurul jucator care a marcat o "dubla"
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Am sperante ca vom castiga aceasta partida, indiferent de absentele pe care le avem", a declarat Petre Grigoras.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Tocmai de aceea eu vin la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori cu un nou personaj, si anume Petre, cel care va fi cu siguranta viitorul presedinte al tarii noastre.
Petre Pandrea In 1948 este arestat Petre Pandrea. ... Petre Tutea In 1957 este arestat, de asemenea, Petre Tutea, filosof si patriot care, intr-un discurs tinut in fata tovarasilor lui de detentie de la Aiud (discurs memorabil, mitologizat de posteritate), va spune:
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... In ciuda promovarii excesive de care s-a bucurat in ultimul timp, Petre Roman se bate in continuare in procente cu Marian Milut.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. ... Casatorit cu actrita Dana Tapalaga, Patric Petre Marin lasa in urma trei baieti, precizeaza televiziunea nationala.
In Vrancea, nu de mult unul dintre fiefurile electorale ale PSD, consilierii judeteni PSD Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani, Enache Mandrescu au ales sa treaca la PNL, iar Marius Vasii si Spiridon Tudorache la PD.
Daca starea de acum il va face sau nu sa se alature unor fosti tovarasi de social-democratie (Petre Roman, Marian Enache, etc.) vom vedea in scurta vreme.
- Marian Enache, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor, membru al Adunarii Constituante, despre conlucrarea si dialogul activ al fortelor politice reprezentate in Adunarea Constituanta in procesul de elaborare a Constitutiei;
- cuvantul domnului PETRE ROMAN, Premierul Guvernului desemnat de catre primul Parlament ales; ... MARIAN ENACHE, deputat in Parlamentul Romaniei; - cuvantul domnului prof.
Cezar Opris, Petre Baluta, Madalin Poenaru, Mihai Ciocarlan, Alin Zuleam;
Petre Baluta (ISU Dolj), Marius Kaltenbek (ISU Bucuresti);
Enache, Dobrosavlevici, Luchin, St. ... Petre Rezerve: Rusu, Nascimento, Pantaru, Badic, Bosoi, St. Popescu Antrenor: Flavius Stoican - Arbitru: George Gaman
academicianul Eugen Simion, Daniel Cristea-Enache, Paul Cernat si Bogdan Cretu.
Crina Lința pentru Teatrul independent Arte dell'Anima Premiu de excelenta in muzica si actorie - Adrian Enache Premiu special in muzica:
google-analytics.com