Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (3.21 secunde)
Conform unor surse liberale, cadidatura lui Daniel Zamfir a fost propusa de Petre Roman, fostul presedinte al Fortei Democrate si Inalt Reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate.
Navele fluviale sub pavilion romanesc indeplinesc - cele mai multe dintre ele, in special cele care naviga si in alte tari - standardele tehnice romanesti aliniate la normativele europene din domeniu, referitoare la siguranta navigatiei, a declarat, pentru "Replica", Petre Chirobocea (foto), seful Serviciului Siguranta Navigatiei si Coordonarea Porturilor din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR) - fost prefect al judetului Constanta.
Pe de alta parte insa, un alt coleg pedelist al lui Adrian Gheorghita, tot consilier judetean, Mihai Petre a declarat ca ieri inca nu fusesera "batute in cuie" proiectele care urmeaza sa le voteze sau nu in sedinta.
In lupta pentru Cotroceni, independentul Sorin Oprescu va lua voturi atat de la candidatul PSD, Mircea Geoana, cat si de la presedintele in functie, Traian Basescu, prognozeaza istoricul si analistul politic Zoe Petre.
Avocatul Poporului si decidentii din justitie trebuie sa ia in considerare sesizarea celor patru ONG-uri, care avertizeaza ca referendumul propus de Traian Basescu poate duce la o prefraudare a alegerilor, sustine analistul politic Zoe Petre, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics. ... Oricum, politic sau nepolitic, Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare", a fost de parere Zoe Petre
Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a anuntat ieri schimbarea din functii a sefului Politiei Romane, Petre Toba si a chestorului Dan Valentin Fatuloiu.
Intr-o postare pe blogul propriu, Ion Iliescu face o retrospectiva a guvernarilor traversate de Romania in ultimii 20 de ani, "motivat de faptul ca presedintele Basescu a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman".
In afara de Mihai Capra, secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, care si-a dat demisia, preferand sa plece cu Vasile Blaga, toti ceilalti - Petre Toba, seful Politiei Romane, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, Stefan Pop, seful DGIPI, Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI, Liviu Popa, seful DGA - aveau sa ramana in continuare pe pozitii.
A ramas lider al partidului Petre Roman care era si premier. Sub Petre Roman a avut loc o scindare a partidului. ... Unii au ramas cu Petre Roman pastrandu-si denumirea de Frontul Salvarii Nationale.
"Anuntul pe care Mircea Geoana l-a facut astazi la Dabuleni, cum ca isi face un nou partid, mi-a amintit de partiduletul Forta Democrata, pe care l-a facut in trecut Petre Roman. Mircea Geoana are acum aceleasi sanse pe care le-a avut si atunci Petre Roman.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Analistul politic Dan Petre considera ca alianta dintre Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor este cel mai bun exemplu in acest sens: ... Sondajele ii dau pe la 70%, dar miza ar putea fi Consiliul General", a declarat pentru DeCe News, analistul Dan Petre.
Premierul Victor Ponta a semnat, astazi, propunerea ministrului de Interne de numire a lui Petre Toba la conducerea Politiei Romane, in locul lui Liviu Popa, informeaza Mediafax.
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca prioritatea numarul unu pentru ministerul de resort o constituie in momentul de fata absorbtia fondurilor SAPARD.
Petre Stanca, aflat pe lista rusinii publicata de AVAS Datorii semnificative mai au si Detacan Cernavoda (peste 165 milioane lei), Herghelia Mangalia (peste 135 milioane) si Bidepa (peste 118 milioane). ... Nu putea lipsi de pe lista rusinii constantene Petre Stanca, vicepresedintele PSD al Consiliului Judetean Constanta.
La seminar vor participa reprezentanti ai Organizatiei Internationale a Muncii, sositi in Romania special pentru acest eveniment, care este rezultatul sesizarii facute de Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania la OIM cu privire la carentele ce se manifesta la nivelul dialogului social in Portul Constanta, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
În urma unei „razii“ efectuate luni în spital, managerul a constatat ca activitatea mai multor compartimente din cadrul serviciului administrativ se desfasoara sub orice critica, motiv pentru care l-a demis pe directorul administrativ, Petre Iordache.
În urma unei „razii“ efectuate luni în spital, managerul a constatat ca activitatea mai multor compartimente din cadrul serviciului administrativ se desfasoara sub orice critica, motiv pentru care l-a demis pe directorul administrativ, Petre Iordache.
În urma unei „razii“ efectuate luni în spital, managerul a constatat ca activitatea mai multor compartimente din cadrul serviciului administrativ se desfasoara sub orice critica, motiv pentru care l-a demis pe directorul administrativ, Petre Iordache.
google-analytics.com