Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.91 secunde)
Pai, Facultatea de Educatie Fizica si Sport dureaza 4 ani. In schimb, experienta mea in management este de peste 8 ani.
Avem mai mult ca oricand nevoie de masuri sociale si economice, de reforme in sanatate, educatie, administratie, agricultura si in multe alte domenii.
"Asta demonstreaza ca romanii, indiferent de partid, vor vot uninominal, revizuirea Constitutiei, Legea Lustratiei, un sistem de educatie bun, un sistem medical sanatos si nu bolnav...".
Sefa Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall, neaga ca ar fi protagonista unui "filmulet obscen, care a circulat pe internet" si precizeaza ca si-a retras candidatura la Parlament pentru a nu da posibilitatea adversarilor sa se foloseasca de acest "atac murdar" impotriva sa si a partidului.
"Eu ma intreb unde era domnul Geoana cand doamna Andronescu a taiat orele de educatie fizica din programa?", a afirmat Monica Iacob-Ridzi, in contextul in care liderul PSD Mircea Geoana a anuntat ca partidul sau va relua o dezbatere lansata anul trecut privind "rolul sportului si educatiei fizice in scoala" pentru a putea gasi echilibrul corect "intre modul in care se preda si se face sport".
Comisia juridica va recomanda plenului Camerei Deputatilor sa respinga proiectul de lege privind infiintarea institutelor de teorie politica si educatie democrata, al carui initiator este deputatul PSD Adrian Severin.
Un exemplu a fost legea privind reforma in Educatie, elaborata pe baza unui raport intocmit de o Comisie prezidentiala si pe pactul rezultat din acest document.
educatie, sanatate, transport, ordine publica, asistenta sociala, armata, servicii de securitate, ISU, etc. Aceste servicii publice sunt sub-dimensionate pentru nevoile reale ale unei tari europene, si evident, si sub-finantate.
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri, la Senat, ca liberalii pregatesc o motiune simpla pe tema educatiei, pe care ar putea sa o finalizeze pana la inceputul saptamanii viitoare.
Aduceti-va, va rog, aminte de promisiunea PDL-ului, a lui Boc, a lui Basescu, de majorare a salariilor cu 50% pentru educatie.
Ne raman 20% pentru educatie, sanatate, politie, armata, etc. • S-a facut un prim plan cu restucturarea cheltuielilor de stat.
Dar apoi se vrea sanatate mai buna, educatie... Toti spuneau "reduceti fiscalitatea si ne vom plati datoriile la stat", a venit criza si n-au mai platit.
pensiile magistratilor, ale militarilor, salariile functionarimii arogante, un sistem de educatie premodern, inspirat de Universitatea Politehnica etc. Asa se intampla cand intelegi opozitia ca pe un front de lupta in care trebuie sa blochezi orice initiativa a guvernului.
Neglijarea sectorului educatie in reforma ar fi o mare greseala. Sper ca noua lege sa creeze si performanta, sa indeparteze si fabricile de diplme din peisajul educatiei romanesti si, mai ales, sa dea competente tinerilor, competente ce care are nevoie in primul rand educatia nationala.
Tot in 22 decembrie 2010 l-ati numit adjunct al sefului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna pe comisarul Adrian Jurca, pana atunci sef de birou in cadrul Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Arad, care, de asemenea, nu are nici pregatirea adecvata, fiind absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, si nici probitatea necesara, fiind suspectat de acte de coruptie.
Astfel, alesii locali (primari, consilieri locali si judeteni) isi aleg atunci presedintele de Consiliu Regional, iar de la nivel central, se desemneaza membri delegati, in subordinea presedintelui de CR, cu atributii speciale pe domenii de interes (educatie, sanatate, transporturi, mediu etc).
Sa devina o forta civica de opozitie care sa ofere cetatenilor contrapropuneri in toate domeniile care ne dor (si care nu ne dor?), de la sanatate la lupta anticoruptie, de la educatie la absorbtia fondurilor europene.
Lipsa de bun-simt vine din educatie. Romanul are nevoie de un stapan, altfel ne-o ia inainte Bulgaria", avertizeaza fostul lider PSD.
S-au lansat proiecte sectoriale pentru administratie,agricultura, educatie, mediu, energie etc, cu solutii profesioniste. Vom continua sa ne prezentam oferta politica si de guvernare.
google-analytics.com