Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.29 secunde)
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli. Potrivit unor surse citate de Antena 3, agentul, care purta si vesta reflectorizanta in momentul accidentului, mergea insa in scoli sa-i invete pe elevi Educatie rutiera.
Asa cum stau lucrurile in realitate pe la noi, mai trebuie vreo 15-20 de ani pana cand intregul complex, format din mentalitati, traditii, educatie, se va aseza sub acoperamantul unui cadru legislativ la care se lucreaza in prezent.
Ajuns in Parlament, proiectul Bugetului pe Educatie a fost respins din start, parlamentarii preferand sa nu se joace cand vine vorba de cerintele profesorilor.
Romania este pe ultimul loc in UE la capitolul educatie finaciara, motiv pentru care, in ultimii ani, Autoritatea de Supraveghere Financiara alaturi de alte institutii a demarat mai multe actiuni prin care sa creasca nivelului de cunostinte si abilitati financiare ale romanilor.
Si isi aduceau contributia la produsul intern brut din statul respectiv, la sistemele de sanatate, educatie, protectie sociala. ... Iar banii de la comunitate s-ar fi dus spre scoli, educatie, drumuri, sistem de sanatate.
De asemenea, PSD vrea taxarea companiilor a caror cifra de afaceri este mai mare de 100 de milioane de euro, iar banii sa mearga catre un fond pentru finantarea proiectelor din educatie si sanatate.
Ca astfel si-ar fi rezolvat subiectele "dupa dictare" nu reiese neaparat, insa modul superficial in care este tratat un examen important in viitoarea cariera si pregatire a viitorului licean trebuie sa ne dea de gandit, in conditiile unui dezinteres din ce in ce mai pronuntat in educatie.
Anul scolar 2022-2023. Cel mai lung an scolar vine cu schimbari majore in Educatie
In opinia unor membri ai guvernului francez si a unor asociatii din Hexagon, filmul este o veritabila propaganda pro-avort si un pericol pentru copiii din scoli care, bietii de ei, nu au auzit in viata lor de intreruperi de sarcina, nu fac ore de educatie sexuala si nu au habar despre aceste aspecte.
In programul de cursuri, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza in premiera, impreuna cu Asociatia Strigat pentru Educatie, un curs de educatie financiara pentru copii si tineri care are ca scop imbunatatirea abilitatilor financiare ale acestora si pregatirea pentru o viata independenta si responsabila din punct de vedere financiar.
Sindicatele din Educatie protesteaza fata de salariile mici, dar si fata de situatia din invatamantul romanesc
Reprezentantii federatiilor sindicale din educatie intra azi intr-o greva de avertisment, intre orele 11.00 si 13.00, urmand ca din 22 mai sa fie in greva generala.
Liderul sindical Simion Hancescu a anuntat ca negocierile cu Guvernul au esuat si ca de luni, 22 mai, va fi declansata greva generala in Educatie.
Cinci ministri din cabinetul condus de Nicolae Ciuca au ajuns, in aceasta dupa-amiaza, la intalnirea cu sindicalistii din Educatie, la sediul FSLI, pentru o noua runda de negocieri care poate pune capat grevei generale a profesorilor.
Sindicalistii din Educatie au refuzat sa mearga la negocierile cu Ministerul Muncii. Acestia au declarat ca nu vor sa negocieze pe Legea salarizarii fiind nemultumiti de cresterea etapizata a salarizarii pe care Guvernul vrea sa o puna in aplicare in decurs de trei ani.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Eu mai sunt convins ca, foarte rapid, oamenii se vor convinge ca aceasta gogoasa umflata care s-a numit campania - foarte simplista, dar extrem de eficace - a lui Traian Basescu in principal, nu tine de foame si nu tine loc nici de educatie si sanatate, nici de infrastructura si nici de pregatire pentru integrarea europeana si ca, pana la urma si la urma, PSD-ul ramane un partid capabil sa produca proiecte si care are si calitatea de manager eficient.
Si chiar daca a adormit vreunul, o fi fost si omul obosit… Acum depinde si de educatia omului, ca doar n-o sa le fac eu si educatie la sedintele mele…”, a adaugat Martin.
La finalul celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei a fost adoptata Declaratia de la Bucuresti, consacrata rolului tehnologiilor informatiei in educatie, dar si crizelor politico-umanitare din Africa.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ieri ca social-democratii intentioneaza sa depuna, in cursul acestei saptamani, la Senat, motiunea simpla pe tema educatiei.
google-analytics.com